paulsk8 Posted June 18, 2012 Report Posted June 18, 2012 Salut , as dori sa trimit taste unui joc , mai precis SAMPDe exemplu sa trimit ESC apoi sa misc playerul W S apoi din nou ESC.Am incercat cu SendKeys si merge doar in chat..Ce pot face ca sa mearga sa ma misc?sa creez un afk bot?As dori sursa poate si proiect daca se poate..nu as dori linkuri de pe net pentru ca am cautat ogramada.. Quote
totti93 Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Nu are cum sa nu-ti mearga, probabil dureaza foarte putin acea apasare, si nu se observa...System.Windows.Forms.SendKeys.Send();System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait(); Quote
xpaulx Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Nu ai nevoie de un limbaj de programare sa faci niste nenorocite de hotkeys.AutoHotkey Quote
paulsk8 Posted June 19, 2012 Author Report Posted June 19, 2012 SendInput functionPoti te rog sa postezi o sursa sau un link cattre un proiect? msdn e foarte aiurea structurat..Nu are cum sa nu-ti mearga, probabil dureaza foarte putin acea apasare, si nu se observa...System.Windows.Forms.SendKeys.Send();System.Windows.Forms.SendKeys.SendWait();Nu merge..daca mergea la SendKeys.Send("{ESC}"); apasa esc si ramanea..in jocuri direct x nu merge..si @ paul eu nu am nevoie de program ..am destule care merg eu doresc sa fac unul Quote
SilviuSDS Posted June 19, 2012 Report Posted June 19, 2012 Poti te rog sa postezi o sursa sau un link cattre un proiect? msdn e foarte aiurea structurat..Copy/Paste nu o sa te ajute sa inveti nimic, ce e asa de greu sa declari o functie dintr-o librarie si apoi sa creezi o structura de date pe care sa o folosesti pentru a simula o tasta sau un click. Quote
paulsk8 Posted June 20, 2012 Author Report Posted June 20, 2012 Copy/Paste nu o sa te ajute sa inveti nimic, ce e asa de greu sa declari o functie dintr-o librarie si apoi sa creezi o structura de date pe care sa o folosesti pentru a simula o tasta sau un click.Daca imi da un exemplu o sa imi dau seama si eu cum sa folosesc , m-ar ajuta de 1000 de ori mai mult decât orice link Quote
Nytro Posted June 20, 2012 Report Posted June 20, 2012 Windows SDK User Interface: How can I emulate keyboard events in an application? - CodeGuru ForumsHow to use SendInput? » bits and bytesSendInput Example In C#Virtual On-Screen Keyboard Example - CodeProject[C++] Keyboard/Mouse emulation - Classes and Code Snippets - CODECALL Programming Forum 1 Quote
zorro59 Posted June 24, 2012 Report Posted June 24, 2012 E inutil, el vrea sa ii dea cineva mura in gura, pentru ca ii lipsesc multe cunostinte de baza pe care nu vrea sa le invete(a mai postat si pe alte forumuri aceeasi chestie). Quote
Elmuchachito Posted July 11, 2012 Report Posted July 11, 2012 Ma intereseaza subiectul, am incercat sa scriu un program in c++ care sa-mi apese cateva taste in joc. Cu SendInput nu am avut probleme, doar ca functia nu o pot folosi intr-o aplicatie minimezed. Acum incerc cu PostMessage dar nu reusesc sa simulez o tasta, in spy++ cand apas tasta 1 in joc:Cand trimit cu PostMessage: PostMessage(hwnd, WM_KEYDOWN, 0x31, 0); PostMessage(hwnd, WM_CHAR, 0x31, 0); PostMessage(hwnd, WM_KEYUP, 0x31, 1);Aveti vreo idee? Sau macar resurse de unde as putea culege mai multe informatii.. Quote
raynor009 Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Am avut eu un mic bot ca sa ii spun asa pe care l-am facut in VB.NET pentru un joc. Daca il mai gasesc iti dau PM cu sursa. Quote