zblink Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Vreau sa ma lamuresc in privinta unui lucru. M-au tot ametit legile de genu big brother, acta si alte minuni, si vroiam sa stiu daca patesc ceva daca downloadez un film de pe internet sa ma uit la el in momentul de fata? Quote
actunderdc Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Iti irosesti vara stand in casa in loc sa iesi afara cu prietenii Ontopic: Ahsolut nimic, ACTA nu a fost aprobata (inca) Quote
fulminator Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 (edited) Vreau sa ma lamuresc in privinta unui lucru. M-au tot ametit legile de genu big brother, acta si alte minuni, si vroiam sa stiu daca patesc ceva daca downloadez un film de pe internet sa ma uit la el in momentul de fata?Parerea mea este sa nu il pui pe dispozitive de transport ca CD-uri, stick-uri, DVD-uri, daca nu ma insel, s-ar putea insarcina trebusoara cu "multiplicare, copiere si distribuire" etc. In rest nu ar fi absolut nicio problema. Edited June 21, 2012 by fulminator Quote
bcman Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Esti o victima a pirateriei.Cred c? în poza asta cei de la Microsoft vorbeau despre ei la persoana a 2-a. ON: Nu p??e?ti nimic, stay chill! Quote
SticKyWoX Posted June 21, 2012 Report Posted June 21, 2012 Nu poti pati absolut nimic, cu exceptia faptului in care sharezi filmul pe un client DC. Quote