Nytro Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Poveste:http://www.ovidiuav.com/2012/06/19/acum-5-ani-am-scris-un-e-mail/Link:http://www.futureme.org/ Quote
B7ackAnge7z Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Am intrat pe RST ca s? scriu despre acest site minunat, am v?zut îns? c? este deja. M? bucur ?i sper c? profita?i de ocazie (important ca intervalul s? fie cât mai mare ?i mesajul s? nu fie de genul „test” sau „ce faci?”).Chestia e c? cu câteva minute în urm? am primit „scrisoarea” scris? în 2010. E ceva nemaipomenit de pl?cut, mai ales c? demult uitasem de acest mesaj ?i ce a fost scris acolo.?i da, scrie?i mult, cât mai mult. Eu am scris ~3600 caractere, ?i doar dup? ce am citit monologul mi-am dat seama c? am scris prea pu?in. Totu?i, e foarte pl?cut ps. Sper c? m? scuz? cei care au trimis mesajul ?i uitase deja de el. Quote
just-for-funn Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 (edited) Eu asi trimite sa imi vina peste 5 ani da poate nu o sa mai am adresa asta de mail:-j, foarte interesant site`ul ms de share Edited November 6, 2012 by just-for-funn Quote
B7ackAnge7z Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Eu asi trimite sa imi vina peste 5 ani da poate nu o sa mai am adresa asta de mail:-j, foarte interesant site`ul ms de share Hehe. Probabil aceasta e o întrebare des întâlnit?.Un fragment din mesajul meu:...Te m?cina gândul, c? dac? peste doi ani nu vei mai avea acest email? Dac? serviciul care trebuia s?-?i trimit? mesajul va fi abandonat? Dac?? La orice te gândeai, numai nu la faptul ca se poate întâmpla ceva tragic. Deci, optimism era mult... Interesant, a mai r?mas ceva?Î?i recomand s? folose?ti email-ul personal. Quote
Ellimist Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Am facut si eu asta anul trecut. Mai am de asteptat pana in 2017 ca sa vedem ce iese:) Quote
fulminator Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Poti sa trimiti si in trecut? Quote
indianul Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 da,eu am primit un mesaj de genul:sa nu te insori niciodata Quote