Jump to content

oul

Active Members
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by oul

  1. Salutare, bun venit printre noi, sper sa evouezi nu sa involuezi, rst nu mai e ce a fost cand am venit eu aici, eram in postura ta deci stiu cum e... acum se lupta cu morile de vant incercand sa revina ce a fost.. dar e greu, prefer sa vina aici 50k de copii ca tine de 13 ani pasionati si fara pitiponcenii, decat altii de 19 ani care nu au nimic de facut cu viata si intreaba de hackuri pentru "pacanele" crezand ca intro zi o sa aiba ce vor fara a munci o zi... dar e greu majoritatea de varsta ta o ard pe legale, iarba si vodka, sper sa mergi pe drumul bun si nu uita esti mic dar inca necorupt. Si iarba si vodka au locul ei la momentul lor, cand le cumperi pe banii munciti de tine, cand ai corpul ceva mai rezistent nu acum, acum e timpul sa pui mana pe invatat pentru ca la 18-19 ani o sa ai un avantaj fata de ceilalti, sper ca nu mi-am racit gura degeaba...
  2. ODROID | Hardkernel ai grija, ai concurenta....
  3. Sunt de incredere baietii, am testat si eu scannerul si chiar face ceea ce zic ei ca face. Cunosc toata echipa si garantez pentru ei
  4. Sa fim seriosi ala e challenge medium? cred ca e basic easy ( sau sunt eu de vina) ... nici nu mai pierd timpul sa il fac pe ala easy..
  5. 3. 4. ai pm.. le: se vor posta sintaxele la final?
  6. Ai pm cu sintaxa. M-a rugat sa pun si pentru el. O sa ai in pm si sintaxa lui
  7. Nu stiu in ce categorie intra dar parca la Offtopic nu se incadreaza. Asa ca am postat aici, poate cineva e interesat Dear friends, We are happy to announce that today we open the Pre-Registration for the 6th International Research School at the website International Research School The International Research School (IRS) will be held on June 23 – July 3, 2013 in a Moscow region. During the event students work at the projects in international teams (the working language is English) and are supposed to complete their works within 5 days. Then the projects are presented to a committee of experts and other participants of the IRS. The original design of the projects is developed by trainers - young scientists from Russia and other countries - using modern methods of research. The IRS offers its participants interesting scientific and cultural programs. The students have lectures on topical subjects, communication and team-building trainings, sports activities and tours to the Kremlin, Lomonosov Moscow State University, and other places of great cultural and historic value. Delegation leaders have the opportunity to join the special workshop on psychology and teaching methods. We invite delegations of about 6 people (1 adult supervisor for every 3 to 6 14-17 year old students). Participation fee is 350 $ per person. It includes accommodation, catering, transport, tours and other activities from 23rd of June to 3rd of July 2013. Pre-registration for the event will be closed on 1st of April, 2013. We ask all the organizations who would like to send delegation to the 6th IRS to pre-register before this date.
  8. oul

    Salutari

    Salut, bine ai venit, citeste regulile si respectale. Sper sa inveti cat mai multe. Iti urez multa vointa!
  9. Aici e un site care m-a ajutat mult. Cheat Sheets | pentestmonkey Aveti aici niste cheat-sheet uri de la Oracle sql injection, mysql sqli, postgress sqli, db2 sqli, ingres sqli, mssql sqli, informix sqli. Si alte multe chestii interesante. Daca owneru la site e printre noi, tare as vrea sa ii fac cinste cu o bere:)
  10. Salut, sunt un nefericit rezident in Spania (tara aia unde pleaca toti romani la cules de portocale, pentru ca in romania nu se poate trai decent -- exceptie fac cei care se ocupa cu magarii -- ) Am plecat din romania pentru ca am vrut un viitor mai bun, un viitor altfel, din cauza tiganilor imputiti din cauza parlamentului jegos si tot ce tine de conducere, in lume mai nimeni nu ne vrea, decat in cazurile cand vin si ne iau ei din romania (cazul in care suntem buni la ceea ce facem, dar am crescut in mizerie si saracie, cazul in care din romania se iau doar roadele) datorita tuturor acestor factori romanii si bulgari au restrictie pe piata muncii in Spania, si in alte tari europene (BA IN PULA MEA, VREAU SA MUNCESC NU ITI IAU DIN BUZUNAR SAU ITI MANANC DIN FARFURIE) deci daca pe planeta asta unde suntem inchisi, sa facut autorizatia de a muncii, DE A MUNCII deci sa poti trai, e condamnare la furt/moarte, ca apoi sa ne umilieasca la Brussels ca romanii sunt hoti si etc. Nu am ce sa mai zic, toate vorbesc de la sine, se pare ca suntem o natie data dracu. Aici e un link cu stirea in spaniola: Los trabajadores rumanos continuarán teniendo restricciones para trabajar en España :: euroXpress :: Portal de noticias de la Unión Europea folositi google translate spaniola > engleza (are mai multa coerenta decat spaniola > romana) Sper ca si cei 40.000 de spanioli din romania sa se simta la fel cum se simt romanii in spania. Dar stai in romania spaga rullezz.. Poate se mai postaza pe blogurile pe care le aveti, macar sa se mediatizeze putin chestia chiar daca nu produce nici un efect.. -No rasism, no violence!
  11. Am ramas la limbajul ei... e mult mai practic..
  12. If you're running on Chrome browser, check out Google's latest Experiment project that visualizes the precise location of at least 100,000 stars in our Milky Way galaxy, using various imagery and data pulled from NASA and the European Space Agency (ESA). For your frame of reference, there are approximately 200 to 400 billion stars in the Milky Way galaxy. 100,000 Stars
  13. Salut, pornesc de la ideea undei masinute care poate fi trimisa in spatiu ( made from scratch ) am o placuta Arduino Uno R3, Labview 2011 (licenta full development system) si o multime de senzori si alte accesorii. Pana acum am programat placuta in limbajul ei (un C modificat putin) dar as vrea sa o programez in labview, pentru masuratori mai exacte, cu grafica si toate cele.. chestia e ca habar n-am cum sa fac asta.. internetul este sec la treaba asta.. m-am uitat pe youtube la tutoriale, google and all the shit, dar nu imi iese de loc de nici un fel.. programu ruleaza fara nici o problema.. dar placuta nu raspunde la el, deloc. Am speranta ca vre-unii dintre voi ati mai lucrat cu asa ceva si ma puteti dirija oarecum. Sau un tutorial pe cinste P.S: Si in engleza nu Mandarina sau alte minunatii
  14. Post something and look at the main page... ) Nu m-am putut abtine FAQ: De ce sa nu imi iau ban? Descriptia de la "Pranks" e "Arata-ne ca poti fi rautacios intr-un mod inteligent".. deci se potriveste .
  15. Ma gandesc ca ventilatorul de la laptop, trage aerul afara din laptop (care se afla intr-o parte, de obicei) si atunci aerul "Rece" de la ventilatoarele de dedesupt intra prin gaurelele la laptop si este scos afara de ventilator-ul laptopului.. n-am folosit niciodata un cooling pad:))
  16. il detecteaza pentru ca ai auto sandbox, si reputatia programului fiind mica.. te avertizeaza..
  17. Positive Emotions, Spirituality and the Practice of Psychiatry Vaillant GE - Mens Sana Monogr Pentru pasionati
  18. oul

    filare denea

    Sau izolate cu, cupru (exemplu cladirea de comunicatii din crangasi/bucuresti (cum mergi cu 41 spre crangasi pe dreapta, inainte de pod) e o antena mare mare si o cladire fara geamuri, par a fi de cupru...
  19. oul

    5 Scan Roots

    Meh.. stau si eu la coada
  20. @ps-axl aici te pot ajuta eu: Pentru programarea retelei, iti recomand LabView (programare vizuala [tragi de sarme si iconite] E the best la asa ceva) uite niste detalii Chestia e ca costa cam €2899 si cum demonid sa inchis, greu sa o gasesti.. daca n-ai succes sa o gasesti o sa o pun eu undeva intr-o seara Si o carte de incepatori and beyond: http://www.girlshare.ro/31840180.9 (te baga repede in branza) (trebuie sa stii si mate apropo )
  21. The test time (i wanna try )
  22. Done (putinel ajutor de la wubi) |Challenge put your name on list|
  23. prima 1:11 a doua 0:23 BAGAMI-AS PULA`N TOATE TIGANIMILE BORATE SI SPURCATE DE JEGOSI.. Daca esti tigan si nu stii cum sa te simti dupa reply-ul meu.. simplifica ecuata.. MORI!
×
×
  • Create New...