Da_Boss Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 in ziua cand nu mai mergea messu ... am tot asteptat ... si incercari dupa incercari ca sa intru pe mess.... degeaba.Dupa vreo cateva ore... reusesc si intru pe mess.Nu stau mult .. cam dupa o juma de ora .. primesc un buzz de la propriul ID ... si nu stiu ce s`a intamplat, apoi am dat si eu un Buzz .. si .. imediat mi`a aparut chestia cu IMv-ulAm aratat`o cuiva. Chiar ca zici ca ar fi editata ... chiar nu imi arde de asa ceva. imediat am dat print screen si am inchis messu. apoi am reinstalat. Bine ca nu mi`a mai aparut .. dar nu imi dau seama ce se intampla.Kw3[R]Ln ... e cumva mana ta? .. m`ai infectat cu ceva? sau de ce scrie Nicku tau ... nu imi dau seama.. si daca e .. te rog .. sa ma lasi .. ca nu vreau sa am probleme cu calcu. :@ Quote
djradu Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 sigur ejti infectat si a modicicat ceva din C:programFilesYahooMessengersper sa nu fie aja ..... oricum daca nu e aja poate ne va spune Kwerln cum a facut !!! Quote
Fatal1ty Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("djradu")</div>sigur ejti infectat si a modicicat ceva din C:programFilesYahooMessengersper sa nu fie aja ..... oricum daca nu e aja poate ne va spune Kwerln cum a facut !!!LOL :@ Quote
YceFire Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 si mie au inceput sa'mi apara lucruri stranii pe desktop, gen utilitare MS/DOS, dar care nu faceau nimic , hmmm..... :? Quote
RaXoR Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 Ma acuma nu datzi toti vina pe Kw3rln:))) Quote
MaHaReT Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 daca nu ma insel Da_Boss e suspectat cu comunicatzii" suspecte cu nu`s ce "echipa" si poate , e sub supraveghere ! :) ziceam si io ... Quote
djradu Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 hmmm atunci ce sa fie ?daca kwerln zice ca se semneaza sltfrl decat acolo ? poate il stiu astia de la yahoo Quote
Da_Boss Posted June 23, 2006 Author Report Posted June 23, 2006 deci ... kw3rln ... nu esti u ?Pai ce sa fie ... nu imi dau seama.Dupa ce am reinstalat messu nu mi`a mai aparut..Razvan: ... Cine sa ma fi pus sub supraveghere si de ce? Quote
ghici Posted June 23, 2006 Report Posted June 23, 2006 acest topic se muta la gunoi ! de kkt .. + wrong section Quote