me.mello Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 (edited) Cautand ceva de linux am dat peste asta :Biblioteca digitala - detalii carte deci e foarte interesant sunt unele chestii care nu le stiam cum ar fi Bourne Again Shell... oricum aveti mai multe carti in romana programare logica statistica toate aici:Biblioteca digitala - ASE iar cu un nivel mai sus aveti si despre altceva inafara de informatica.Lasati SQLi nu stiu cum mai incap, ca sa nu il inchida sau sa mute continutul.Trebuia sa postezi in topicul Read The Fucking Manuals. Nu am stiut, rog un admin/mod sa il mute unde crede ca ii e locul. Edited June 30, 2012 by me.mello 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted June 30, 2012 Report Share Posted June 30, 2012 Trebuia sa postezi in topicul Read The Fucking Manuals. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLw7hp Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Niciodata nu am citit carti online,insa asta cred ca o sa fie prima .Excelent explicat,am citit doar 5 pagini si am retinut totul fara prea mari batai de cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
me.mello Posted July 1, 2012 Author Report Share Posted July 1, 2012 Chiar ma bucur pentru tine sincer, dar daca vrei sa inveti cat mai multe chiar v-a trebui sa citest si carti electronice fie ca sunt online sau descarcate de undeva.Nu ma aseptam la ASE, au atatea carti in romana si chiar bine explicate, si intodeauna vei afla cate ceva nou indiferent cat stii,de unde , sau nu vrei sa afli in plus, si tind sa cred ca e singura facultate care are asa ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Mersi foarte mult, me.mello. Chiar trebuie sa imi iau un Ebook reader. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...