Jump to content
xVIRal

Niste rooturi

Recommended Posts

Posted

IP:188.6.244.104

USERNAME:admin

PASSWORD:admin

IP:213.3.2.65

USERNAME:root

PASSWORD:ombladon

IP:213.2.69.12

PASSWORD:changeme

IP:213.4.11.227

IP:213.4.21.79

IP:213.4.35.167

IP:213.5.10.123

IP:213.5.138.70

PASSWORD:qwerty

nu schimbati parolele ca va incinerez,lasa-ti sa foloseasca toti

am publicat aceste rooturi ca sa nu mai zica ps-axl ca eu nu ofer nimic acestei comunitati

Posted
:))))))))))))))))))) !

https://rstcenter.com/forum/54907-scanner-ssh-2012-grab-2.rst#post366126 ai primit tutorialul? :D

// on: 1. categorie gre?it? !

2. dac? tot vrei s? oferi ceva, nu mai bine puneai tu "tutorialul" ?la, s? se poat? folosi mai mul?i, decât s? pui 10 root-uri la care se schimba parola in 5min?

1: da se pare ca am gresit sectiunea

2: rooturile astea le aveam demult,si nici decum de la scanneru ala,orcum nici acuma nu stiu cum sa folosesc kit-ul ala:-j

Guest Kovalski
Posted
panarame de vps-uri :| nai ce face cu ele , daca aveau alt sistem de operare era altceva.

ba voi trebuiti sa fiti arsi si schingiuiti ma, dupa ce ca va da omu mai faceti si pizda mare.

ia da bai si tu 5 servere vepese/nevepese.

deocamdata vad ca toate threadurile tale au fost cereri

daca nu vii in curand cu un thread util comunitatii am sa deduc faptul ca esti inutil si vei fi tratat ca atare, adica ban.

Guest Kovalski
Posted
Vrei sa ofer ? imediat voi face topic.

nu trebuie sa fie neaparat servere linux.. poate sa fie si alte lucruri utile comunitatii orice un tutorial o lista cu smtp-uri o lista cu mailuri de romania, niste rdp-uri un scanner ceva ce nu avem noi pe aici.. ceva nu stiu dar sa fie ceva util comunitatii.

Posted
panarame de vps-uri :| nai ce face cu ele , daca aveau alt sistem de operare era altceva.

Ok , scuzama pentru ca nustiu sa apreciez munca altcuiva .

Posted

Ba, ideea e ca.. daca cineva da ceva ce nu ii foloseste, sau ceva doar de dragu de a deschide un topic in care sa se laude ca "ofera" ceva, e degeaba.

E ca si cum mi-as lua o pereche de papuci, s-ar rupe, si i-as da unui amic. Crezi ca i-ar folosi?

Posted

@alecseu nu am oferit aceste rooturi drept ca nu am nevoie de ele,le-am facut public doar ca sa ofer si eu ceva util comunitati rst.curand am sa pun si niste vnc-uri.bafta