Jok3 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 As dorii sa stiu si eu o parere din partea voastra asupra forum-ului de tutoriale de mai jos:ForumNu am avut timp anul acesta sa-l promovez (din cauza facultatii) iar unele discutii deschise sunt destul de simple, incerc sa-l promovez putin prin aceasta cale si am nevoie de ajutorul vostru poate sunteti interesati sa va alaturati si acestei comunitati (prin acest mesaj nu vreau sa se inteleaga faptul ca doresc sa fur de pe RST membrii, nu voi face spam prin mail sau alte chestii de genul).Multumesc, si astept pareri pro-contra si sfaturi din partea voastra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightOfDarkness Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Citeste regulamentul stiu ca vrei sa faci publicitate dar totusi gaseste alta solutie , pt mine e ok iti apreciez mult munca bv continuo asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jok3 Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 (edited) Rog un administrator sa stearga acest post sau sa-l suspende pana cand indeplinesc conditiile pentru publicare. (greseala mea nu am citit regulamentul... minim 50 de posturi) Edited July 5, 2012 by Jok3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Citeste regulamentul stiu ca vrei sa faci publicitate dar totusi gaseste alta solutie , pt mine e ok iti apreciez mult munca bv continuo asaConform regulamentului e permis, pentru ca se considera ca un review. Si nici n-are de ce sa il sanctioneze ca oricum forumul nu este concurent cu RST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc-vnt Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Publicitate ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slbz_r01 Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 Nu o sa inteleg niciodata de ce ai inceput cu forum,prima data puteai incepe cu un blog sau un site,nu cu un forum direct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jok3 Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Defapt mai intai a fost un blog... am decis sa fie forum pentru a dezbate mai multe nise... pe blog trebuie sa scri constant iar timpul nu-mi permite asa ca m-am gandit, poate ar fi mai bine sa fac direct un forum la care sa contribuie si membrii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 E mai greu sa mentii sau sa ridici un forum decat un blog, mai ales in cazul tau, in care nu ca nu ai staff deloc. Intoarce-te la blog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jok3 Posted July 5, 2012 Author Report Share Posted July 5, 2012 Stiu asta... dar e pacat sa stric munca depusa pana acum si banii investiti... poate cu timpul se va prinde ceva de forum, inca astept si incerc sa creez discutii cat mai bune pentru a crea cuvinte cheie care sa aduca trafic cat mai mult (cu aceasta ocazie invat mai multe despre SEO prin monitorizarea pe care o fac) eventual si ceva membrii care sa se implice. (Nu e singurul site la care lucrez deci nu ma grabesc) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzuck Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Ai ceva vizite din google Ma poti ajuta si pe mine pe mybb ? PM . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jok3 Posted July 7, 2012 Author Report Share Posted July 7, 2012 Da te pot ajuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...