H4ck3rPr4fz0rrr. Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) ????? ???®¹? ?????: eu nu pricep????? ???®¹? ?????: de ex????? ???®¹? ?????: daca incerci sa faci ceva????? ???®¹? ?????: la nasa.gov????? ???®¹? ?????: cum te prind aia????? ???®¹? ?????: imediat ma????? ???®¹? ?????: de unde plm????? ???®¹? ?????: stiu????? ???®¹? ?????: te localizeaza imediatLegioN: am facut multe acoloLegioN: LegioN: de cate ori am picat siteu` LegioN: trimiteam pacheteLegioN: faceam clipuriLegioN: cu siteulLegioN: postam pe youtubeLegioN: )????? ???®¹? ?????: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))????? ???®¹? ?????: ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LegioN: dar am sters ca te prin rpdLegioN: ))????? ???®¹? ?????: MOR DE RAS????? ???®¹? ?????: AI DAT TU JOS NASA?????? ???®¹? ?????: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))LegioN: siteul maLegioN: ????? ???®¹? ?????: morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)))))))))))LegioN: nu muriLegioN: iLegioN: ????? ???®¹? ?????: cum sa minti in halu asta bosS?????? ???®¹? ?????: LegioN: LegioN: nu mintLegioN: am avut si clip cum am facut.????? ???®¹? ?????: ba tu esti nebun ma????? ???®¹? ?????: )Hide Recent Messages (F3)LegioN: nu mint man ce drq castigam..LegioN: am avut si clip pe rstLegioN: cu pentagonu`LegioN: si back-trackLegioN: LegioN: LegioN: ziceau aiaLegioN: cicaLegioN: hai ca pentagonu' lai picat dal in mortii lui dar si backtrack care ofera distributii gratuite/.LegioN: ?LegioN: si proiecte opensourceLegioN is typing...LegioN: Conversatie de pe mess, ca sa nu rad singur, minunati-va oameni buni !)))))E nevoie de screen? Vedeti ca se pregateste de un atac RST ca a luat ban ))sicurezza.hacked: dai in mortii lor nu mai vin acolo dar o sa ma intorc odata dar dau tot jos si nu ii mai da de cap forumului nici axl10:58:12 PM sicurezza.hacked: 10:59:07 PM florin_bz16: da alu axl10:59:08 PM florin_bz16: e forumu10:59:08 PM florin_bz16: ?10:59:13 PM sicurezza.hacked: nu 10:59:14 PM florin_bz16: nu pre ai ce sa le faci ma10:59:30 PM sicurezza.hacked: o sa vada iei.10:59:56 PM sicurezza.hacked: si le las mesaj la urma "Semnat LegioN - Muie RST"10:59:57 PM sicurezza.hacked: 11:00:27 PM florin_bz16: da11:00:28 PM florin_bz16: stia lejer11:00:31 PM florin_bz16: ma ca nu ai ce sa le faci Edited July 7, 2012 by H4ck3rPr4fz0rrr. Quote
selected Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) @DarkyAngel: nici macar la fun Edited July 7, 2012 by selected Quote
DarkyAngel Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 pentru chestii de genul, ai "Fun Stuff"... Quote
remuszica Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Mi-am pierdut 2 minute din viata ,citind cacaturile alea. Quote
phreak Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 In discutiile astea nu-mi dau seama niciodata care-i OP-u ca pareti amandoi la fel de prosti Quote
Wubi Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Copilul ala o sa ramana marcat pe viata de TinKode.E versiunea "Wannabe" a lui. Quote
wildchild Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Ala-i prostul ala care nu reusea sa posteze in categoria corecta. A luat ban de la acumulare infractiuni dar daca stiam cat e de prost primea permanent. Mi se pare ca el a facut ceva tutorial despre cum sa schimbi ip-ul. Quote
Enigma Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 (edited) WILDCHILD oricare ar fi parerea ta despre el, nu-i si a altora, posibil sa incerce ceva legat de TK dar te asigur ca nu e, si nici nu va fi ultimul, gresala lui a fost ca a facut cea facut cu cine nu trebuia,acum parerea mea, e putin dus, dar asta nu inseamna ca nu se poate invata intr-un sens bun al cuvantului adica aratai calea drumul si posibil sa se schimbe, daca al banezi nu rezolvi nimic doar ca vei dormi mai linistit noaptea.H4ck3rPr4fz0rrr. in schimb despre tine nu stiu ce sa zic, dar ma uimeste ca ai postat o convorbire de nimica toata pe un site ca RST nu merita Edited July 7, 2012 by Enigma Quote
blech Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 eu l-as opera pe Legion asta si i-as extirpa creierul... ca oricum nu pare sa-l foloseasca. Quote
Guest Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Cine plm mai e si asta?@enigma, asa mare hacker cum sa faca asa mari greseli? Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted July 8, 2012 Author Report Posted July 8, 2012 Ce pula mea vrei ma? Ce treaba are numele? ti se pare ca alstar e prea frumos date-n pula mea de aici ca nu te a bagat nimeni in seama 1 Quote