Jump to content
ICEBREAKER101010

Yahoo password

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am o mica nedumerire.Am "obtinut" parola cuiva de yahoo si am zis sa incerc urmatoarea chestie : am schimbato apoi am schimbat si intrebarile de securitate ,am sters si adresa de mail alternativa care era scrisa acolo si am pus o adresa a mea.Deci nedumerirea mea e : cum naiba a reusit sa isi obtina contul inapoi ,din moment ce nu mai erau aceleasi intrebari ,nu mai exista aceiasi adresa de mail alternativa. ???

Posted

NU a reusit asa.

La intrebarile de securitate pe care le-ai schimbat tu cand resetezi parola exista o optiune "These aren't my secret questions' dai click pe ea si iti da sa completezi intrebarile de securitate cu care ti-ai creat contul,alea ce le-ai avut prima data.

Fiind contul lui le-a stiut si si-a schimbat parola.De aia e bine sa-ti sti intrebarile de securitate.

Posted
NU a reusit asa.

La intrebarile de securitate pe care le-ai schimbat tu cand resetezi parola exista o optiune "These aren't my secret questions' dai click pe ea si iti da sa completezi intrebarile de securitate cu care ti-ai creat contul,alea ce le-ai avut prima data.

Fiind contul lui le-a stiut si si-a schimbat parola.De aia e bine sa-ti sti intrebarile de securitate.

Multumesc. :) Good to know.

Posted

eu am un cont pe garena, am incercat sa il vand lu unu din pk, crossy are nickname, si mi-a tras teapa, si mi-a luat si contul si adresa de email de la cont. Apoi le-am dat mail celor de la gmail sa ma ajute, fiindca eu am accesat contul de pe un singur ip, iar ala aea ip de pakistan si mi l-au dat inapoi.