ICEBREAKER101010 Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Salutare,Am o mica nedumerire.Am "obtinut" parola cuiva de yahoo si am zis sa incerc urmatoarea chestie : am schimbato apoi am schimbat si intrebarile de securitate ,am sters si adresa de mail alternativa care era scrisa acolo si am pus o adresa a mea.Deci nedumerirea mea e : cum naiba a reusit sa isi obtina contul inapoi ,din moment ce nu mai erau aceleasi intrebari ,nu mai exista aceiasi adresa de mail alternativa. ??? Quote
sicilianul Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Parca a mai fost un topic 100% la fel Poate a trimis mail la Yahoo in care a reusit sa dovedeasca ca i-a fost furat contul. Quote
ICEBREAKER101010 Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 Parca a mai fost un topic 100% la fel Poate a trimis mail la Yahoo in care a reusit sa dovedeasca ca i-a fost furat contul.A fost ceva asemanator dar in legatura cu facebook. Quote
staticwater Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Yahoo-->Account Info-->Sign-In and Security-->View your recent sign-in activityDaca ultimele loguri difera f. mult(IP/Country), deja devine suspect? treaba! Quote
CristianRoflmao Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 NU a reusit asa.La intrebarile de securitate pe care le-ai schimbat tu cand resetezi parola exista o optiune "These aren't my secret questions' dai click pe ea si iti da sa completezi intrebarile de securitate cu care ti-ai creat contul,alea ce le-ai avut prima data.Fiind contul lui le-a stiut si si-a schimbat parola.De aia e bine sa-ti sti intrebarile de securitate. Quote
ICEBREAKER101010 Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 NU a reusit asa.La intrebarile de securitate pe care le-ai schimbat tu cand resetezi parola exista o optiune "These aren't my secret questions' dai click pe ea si iti da sa completezi intrebarile de securitate cu care ti-ai creat contul,alea ce le-ai avut prima data.Fiind contul lui le-a stiut si si-a schimbat parola.De aia e bine sa-ti sti intrebarile de securitate.Multumesc. Good to know. Quote
mah_one Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 eu am un cont pe garena, am incercat sa il vand lu unu din pk, crossy are nickname, si mi-a tras teapa, si mi-a luat si contul si adresa de email de la cont. Apoi le-am dat mail celor de la gmail sa ma ajute, fiindca eu am accesat contul de pe un singur ip, iar ala aea ip de pakistan si mi l-au dat inapoi. Quote