0x004 Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 (edited) Am cam terminat munca la database-ul de nologine! Am adaugat un design decent, am rezolvat problemele de adaugare in baza de date, am optimizat scriptul.link: //presupun ca nu-i nevoie!Daca sunteti baieti buni si adaugati niste nologinuri ar fi si mai bine!Demisec wuz here, numai bine! Edited July 10, 2012 by 0x004 Quote
bcman Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 Vezi ca nu merg urmatoarele pagini: contact, checker. Quote
0x004 Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 Contact nu e necesar, am pus sa umplu menu bar, iar checker merge, dar doar cu adaugare..o sa fac sa mearga checkerul si fara sa adauga in database si modific:) Quote
bcman Posted July 10, 2012 Report Posted July 10, 2012 (edited) Contact nu e necesar, am pus sa umplu menu bar, iar checker merge, dar doar cu adaugare..o sa fac sa mearga checkerul si fara sa adauga in database si modific:)Esti sigur? La mine checker-ul din meniu este un link catre pagina curenta. Adica, daca sunt in index.php si dau pe check-er, ma duce tot pe index.php. Idem si pentru celelalte pagini de pe care ma duc pe checker. Aceeasi chestie e si la contact.LE: Am inteles, spor la lucru. Edited July 10, 2012 by bcman Quote
0x004 Posted July 10, 2012 Author Report Posted July 10, 2012 checkerul e integrat in functia de adaugare. Am gresit eu, exprimare de 11 dimineata. Am functia de check, doar ca trebuie retusata putin si dupa o sa mearga si linkurile. In fine, baza de date este up, asta era maintarget! Quote