toofast Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Salut,Am achizitionat un server de CS de vreo 2 saptamani si am nevoie de cativa parteneri care sa ma ajute la plata sau sa ma ajute cu VPS(-uri) sau RDP. Cele din urma sunt necesare pentru redirectionarea jucatorilor catre serverul meu.Server-ul este afiliat comunitatii indungi, are 32 sloturi si 300 FPS-uri garantat.Cei care doresc sa ma ajute la plata serverului vor primii acces FULL - FTP + ForumDaca sunt doritori va rog nu ezitati sa lasati un reply in acest topic.
sensi Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Cu plata nu te pot ajuta, dar cu forumu, serveru', activitate, playeri etc..da
Zolder Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 De ce l-ai mai luat daca nu ai bani sa il platesti? Crezi ca cineva iti va platii serverul tie?
toofast Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Nu, cred ca cineva isi doreste sa deschida un server dar nu-si permite sa dea 100 RON lunar, in felul asta ne strangem 2-3 oameni si facem plata fara probleme in fiecare luna.
DarkyAngel Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 uat d? fac? în plm, tu cau?i parteneri pentru cs pe un forum de securitate? :\
toofast Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Am adresat o intrebare, am primit si oferte pe PM. Fiind un forum de securitate, atunci de ce se afla Anti SS care este un hack pentru Counter-Strike postat aici? In plus, aceasta este rubrica de offtopic, any shit goes here. O zi placuta
ionutz15 Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 uat d? fac? în plm, tu cau?i parteneri pentru cs pe un forum de securitate? :\Ti-a luat mauu On: Eu pot sa te ajut cu vps-uri, am vreo 6, deci 6 x 15 redirecte= 90 redirecte aprinse
shaggi. Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 ... aceasta este rubrica de offtopic, any shit goes here. ...sa stii ca, cacaturile nu merg la offtopic ci la gunoi asa ca sa ai bafta cu vps-urile tale si serverele tale de cs si sa stii ca darky stie ce zice;)si da, asta e offtopic;)
Robert1995 Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 uat d? fac? în plm, tu cau?i parteneri pentru cs pe un forum de securitate? :\Nu stiu care e problema ta cu ce face el.Macar el incearca sa-si faca ceva bani, tu ce faci ? Un System Cloud de Desktop sau cum sa ii zic, luat de la eyeOS si facut modificari pe acolo.
DarkyAngel Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 Nu stiu care e problema ta cu ce face el.Macar el incearca sa-si faca ceva bani, tu ce faci ? Un System Cloud de Desktop sau cum sa ii zic, luat de la eyeOS si facut modificari pe acolo.poate c? vrea s? fraiereasc? lumea, cu prostii de genul cs; poate c? eu n-am nevoie de bani; poate c? m? doare , ?i încerc s? ajut cu pos-ul pe nemul?umi?ii de aici; ?i tot poate c? ?i-e ciud?. acum depinde cum o iei .
toofast Posted July 19, 2012 Author Report Posted July 19, 2012 Varule, argumentele tale sunt sub standardul pe care mi-l doresc eu, deci te rog frumos, ia o pauza, du-te si posteaza in alta parte daca nu esti interesat. Daca s-a facut o greseala, atunci un moderator o sa ma sanctioneze si o sa suport consecintele de rigoare.Nu vreau sa fraieresc pe nimeni, eu am fost cat se poate la obiect si nu ma bucur la 30 lei pe care ii iau de la tine. Am spus doar ca nu imi permit sa dau 100 ron / lunar pentru un server de Counter-Strike si totusi vreau sa continui sa platesc acest server pentru ca mai joc in timpul liber.Fara suparare, ai fost rau tare cu mine
Guest Kovalski Posted July 19, 2012 Report Posted July 19, 2012 (edited) ok, eu am niste nedumeriri:1 Robert1995 ce te doare pe tine capul de ce face Darky? te asigur eu ca el face mult mai mult pentru RST decat ai facut tu toata viata ta.2 servere de cs pe RST ? iar ne intoarcem la capitolul gem si gresie?se presupune a fi un forum de securitate nu de gameri de metin si cs si alte cretinisme, deci cred ca ai nimerit pe forumul nepotrivit.inca ceva, de ce te-ai mai implicat sa iti faci server de MU daca nu esti capabil sa iti iei un host?Sectiunea "Offtopic" este pentru lucrurile (ce au treaba cu securitatea) dar nu se incadreaza in sectiunile existente, sectiunea "Offtopic" nu este pentru a posta de cate ori m-am scarpinat in cur azi sau pentru mai stiu eu ce tampenii. asa ca va rog sa respectati aceste lucruri. Daca vrei sa deschizi un topic la sectiunea asta trebuie sa iti pui niste intrebari:1: are legatura cu Securitatea IT ?2: are legatura cu comunitatea RST?3: ajuta cu ceva comunitatea RST sau restul programatorilor?closed+trash. Edited July 19, 2012 by ps-axl