mihai_tgv Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Vroiam sa va intreb unde as putea gasi persoane(pe forumuri,etc) interesate de realizarea unui website.Sau unde as putea sa las un anunt ceva.Le realizez pe sume mici,nu asta e problema,vroiam doar sa-mi consolidez cunostintele si sa-mi fac un protofoliu mai stufos(nu am decat 2 site-uri la activ).Stiu cat de cat aproape de un nivel mediu html,css,photoshop(ma ajut evident si de internet) si stiu sa implementez jquery(gen cautat pe net tuturiale,plugin-uri si integrat in site) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 pe phpromania.net sau cwr.ro sau invatam.net urmareste cererile din acele forum-uri si aplica cand vezi ceva interesant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipsss Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 Pot sa te ajut eu sa gasesti clienti doar ca trebuie sa fi bun si sa sti sa faci siteuri de la zero. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai_tgv Posted July 22, 2012 Author Report Share Posted July 22, 2012 @Birkoff:Mersi mult@Gecko:Multumesc,foarte interesant site-ul deja mi-am facut cont si am uploadat 2 logo-uri la acelasi contest.O sa incerc si un website zilele astea.@chipsss:Mersi,n-am facut niciodata un site absolut de la zero,ci doar pe baza unor template-uri pe care le-am schimbat apoi in proportie de 80-90%,ca deh lenea e mare.Pot sa-ti arat pe privat cele 2 site-uri daca vrei sa te convingi.Sunt destul de reusite zic eu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 sfat: invata sa faci de la 0 doar asa poti zice ca faci ceva cu adevarat al tau 100% de aceea un site unicat ca design e intre 1000-2000euro si unul care il mai au 4 e 30euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seby05 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 este o prostie sa arati multe site-uri la portofoliu, arati unul cel mai bun la care te-ai dedicat cel mai mult.am lucrat si eu cu SQLi aveam 20 site-uri la portofoliu cu brand-ul meu cardit in cod, pana cand am vazut ca trebuie sa invat cate ceva sa "imbunatatesc porto", asa ca acum 7 ani in urma pe cand eram in CT m-am apucat de ceva programare si nici acum nu stiu programare sau html cum zic unii, sunt prost rau cred fata de voi cred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 ^ Nici cu limba romana nu te intelegi prea bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
section11 Posted August 20, 2012 Report Share Posted August 20, 2012 incearca phpfreaks.com, acolo mai posteaza unii oameni care vor ajutor sau parteneriate, pe site-uri de freelancing toata lumea se uita cate proiecte ai in spate si e cam greu sa iti mai faci loc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...