LegioNRST Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 (edited) Am f?cut un mic progr?mel în VB cu care po?i genera hashuri sau s? convertezi texte în MD5:Programul genereaz? urm?toarele tipuri de hashuri:- SHA1- SHA512- MD5File Scanned:Download Link:http://uppit.com/wr36fwbcw9gt/Hash_Tools.rar//LE: Link Modificat. Edited July 26, 2012 by LegioNRST Quote
Moderators Dragos Posted July 26, 2012 Moderators Report Posted July 26, 2012 Iar nu sunteti originali. Quote
Turkish Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 frumos . .dar daca nu ma insel cred ca e facut dupa havij ... orcum gj Quote
Guest Kovalski Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Havij? Ce ai nene? te-ai lovit? de cand genereaza Havij hashuri? bine ca nu e dupa Kamasutra ca era mai nasol.. Quote
LegioNRST Posted July 28, 2012 Author Report Posted July 28, 2012 Havij? Ce ai nene? te-ai lovit? de cand genereaza Havij hashuri? bine ca nu e dupa Kamasutra ca era mai nasol..La ?stia cu 2 posturi este posibil orice ) Quote
SilviuSDS Posted July 30, 2012 Report Posted July 30, 2012 Havij? Ce ai nene? te-ai lovit? de cand genereaza Havij hashuri? bine ca nu e dupa Kamasutra ca era mai nasol..OffTopic: Mai e putin si incepe scoala, iar postul tau mi-a adus aminte de o intrebare ce i-am pus-o unui tocilar de la mine din clasa prin martie. Discutam cu 2 fete si el statea si casca gura, din vorba-n vorba am ajuns sa vorbim despre Kamasutra, bineinteles, nu pe direct, pe ocolite. L-am vazut putin nedumerit si l-am intrebat daca stie ce e Kamasutra, dupa cateva clipe de gandire imi raspunde ca e o carte de bucate. Ani de liceu, clipe de neuitat, acum trec a 12-a si mai e putin din pacate.ON: Uselesssss. Quote
LegioNRST Posted August 2, 2012 Author Report Posted August 2, 2012 OffTopic: Mai e putin si incepe scoala, iar postul tau mi-a adus aminte de o intrebare ce i-am pus-o unui tocilar de la mine din clasa prin martie. Discutam cu 2 fete si el statea si casca gura, din vorba-n vorba am ajuns sa vorbim despre Kamasutra, bineinteles, nu pe direct, pe ocolite. L-am vazut putin nedumerit si l-am intrebat daca stie ce e Kamasutra, dupa cateva clipe de gandire imi raspunde ca e o carte de bucate. Ani de liceu, clipe de neuitat, acum trec a 12-a si mai e putin din pacate.ON: Uselesssss.Poate carte de "bucati" Quote