XmLmX2 Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Salut baieti. Ma intereseaza niste detalii despre plata prin SMS pentru o comunitate de jocuri. Sa vand chestii de pe serverele de jocuri si sa primesc banii prin SMS, prin diferite servicii gen mobilpay, pana mea. M-am interesat putin pe net si am vazut ca pentru a avea contract cu ei tre' sa ai ori firma inregistrata, ori PFA. Acum intrebarea mea e: daca ma duc si-mi fac un PFA, pot sa-mi fac contract cu o firma de genul si sa primesc plati prin sms linistit pentru chestii vandute in jocuri? (admine CS, iteme Minecraft, etc) Quote
bcman Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Nu o am cu legea, deci posibil sa zic prostii.Da, din cate stiu eu, ceea ce ai zis tu e adevarat. Dar poti sa iti faci si ONG. Atunci nu vei putea primi venituri, dar vei putea primi donatii, deci nu vei cere o taxa, ci doar o donatie, dar nu oferi accesul la produsele tale pana nu ai primit acea donatie. Quote
Sim Master Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Cand am avut nevoie de plati prin SMS am folosit serviciul celor de la Fortumo. N-am avut nevoie de firma sau altceva. Doar ca percepeau taxe oarecum maricele, de exemplu utilizatorul trimitea 3 euro iar eu primeam 1.25 sau pe acolo. Quote
XmLmX2 Posted July 26, 2012 Author Report Posted July 26, 2012 Din ce m-am interesat acum despre ONG tre' sa ai firma legala pentru a o inregistra, etc. Nu prea cred ca se incadreaza.. Cat despre fortumo sau alte plati de genu, sunt hoti pe fata aia, nici jumate' din plata nu ti-o dau. Quote
encrypted Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 cauta direct servicii de plata prin sms si aflii acolo Quote
XmLmX2 Posted July 26, 2012 Author Report Posted July 26, 2012 M-am interesat azi putin si revin cu niste informatii pentru cei ce s-ar putea afla in situatia mea pe viitor. Cica nu exista lege care sa interzica comercializarea de bonusuri in jocuri, atata timp cat nu sunt jocuri de noroc. De asemenea, majoritatea firmelor de plati prin SMS nu accepta aceste metode, motivul fiind multa frauda in trecut. (asta spun si eu din ce am aflat azi discutand cu diversi si diverse) Daca mai aveti informatii despre acest subiect chiar va rog sa postati. Quote
ZadCoder Posted July 26, 2012 Report Posted July 26, 2012 Daca iti faci PFA poti face contraftul linistit cu ei.Bafta ! Quote
XmLmX2 Posted July 26, 2012 Author Report Posted July 26, 2012 Dar majoritatea posteaza pe site-uri ca nu accepta plati pentru bonusuri in jocuri. Crezi ca mai comenteaza ceva daca vad ca am PFA? Quote