red8skull Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Stiu ca suna o prostie , dar mam gandit sa intreb : Poti sa-ti transferi de pe un alt telefon - tie , fara ca sa umblii pe celalalt telefon ? Stiu ca nu , doar intreb :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ping Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 categoric nu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 ...daca ai "pile" serioase care vor sa isi riste serviciul si libertatea ...Da ...se poate...poti sa iti transferi si numarul altuia de telefon pe cartela ta...asta stiu ca se face obtinand codul pac de la respectivul...si dat la "pila" ta... ...deci asa complicat se poate... in rest... deocamdata NU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greengeek Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ar merge o chestie dak respectivul e pe cartela si nu pe abonament...pe mine ma futea unu cu un cosmote imi tot dadea beep noaptea asa k am sunat la cei de la cosmote si am zis k mi s-a furat telefonul impreuna q cartela de la ei...leam zis numarul de tel,mam dus la ei la un magazin cu buletinu si au inchis cartela plus k miau faqt alta q acelasi numar...si totul a costat numai 7 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
virusz Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 orice se poate face ... treuie doar sa stii... si cum zice viruss,tre sa ai ceva,k de nu ..stai degeaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 exista ceva ... un fel de scam adica tu da-i un cod unei persoane si daca ea il baga tie iti sunt transferati 1 2 sau 3 dolari(sau euro)codul nu e greu ... revin cu un post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 chestia asta este foarte foarte veche am gasit-o acum un am sii ceva pe hab-uri(era sa pic in ea)dar chiar si daca este veche mai functioneaza (dar numai la persoane naive)Voi folosii ca ex reteaua Orangeok .... deci sa incepem:codul este bazat pe serviciul "Transfera credit"poti sa primesti credit numai daca cel care foloseste codul are credit care poate fii transmis.sa analizam purin serviciul transfera credit : *100# (asta e meniul)acum pentru transfera credit alegi obtiunea Transfera credit: raspuns 5(acum va apare un submeniu)si asa pana cand terminati sesiunea si creditul este transmis dar sesiunea poate fii inlocuita de un cod astfel incat : *100*5# acceseaza direct serviciul transfera creditdeci daca mai lungim putin codul putem sa obtinem o tranzactie care sa nu indice nimik utilizatoruluideci codul va arata cam asa:*100*5*2*y*1*xxxxxxxxxx*1#unde y este valoarea care trebuie transmisa iar xxxxxxxxxx este numarul la care trebuie transmis creditul(adica numarul vostru)codul poate varia dar daca sunteti atenti veti reusii dupa ce codul este introdus utilizatorul primeste un mesaj (in care este inclus si xxx... adica numarul) => ca va poate prindedaca utilizatorul nu are credit v-a primii un mesaj in care i se spune clar ca nu poate transmite creditin ambele situatii victima se prinde dar daca aveti noroc va ve-ti alege cu ceva eurosmecheria merge si pe Vodafone sau Cosmote numai ca difera codulAceasta metoda este ilegala si puteti fii trasi la raspundere pentru acest lucru asa ca aveti grijadaca aveti intrebari postati aici.nici eu si nici proprietarii site-ului www.rstcenter.com nu isi asuma raspunderea pentru acest tutorial cu caracter informativ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RealitySucks Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 merge doar pe cartela, la abonament, cel putin la orange iti cere cod(de obicei e o chestiie din buletinul titularului, cred ca seria) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 aaa te referi la abonament ... da asa e iar ce am postat eu merge numai pe cartela ... am uitat sa mentionez :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Bluetooth hacking Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Bluetooth hacking exact ... mult mai ingenios si mai simplu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
______ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Bluetooth hacking exact ... mult mai ingenios si mai simpluDa dar mai trebuie sa si primesti accespt prin bluetooth:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ce sa mai astepti cant te sacaie din 5 in 5 minute o aplicatie pe bluetooth, asa a luat un virus nevasta si a dat la colegii mei de la serviciA SE CITI A LUAT VIRUS PRIN BLUETOOTH PE TELEFON nu altceva, obsedatilor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 HAhaaa TDSifilisDownloader =///// Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inthel Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 in legatura cu acceptul la nu trebuie intotdeauna (eventual doar prima data)iar daca se modifica in aparatul victimei si se seteaza la aparate de incredere cum trebuie atunci victima nici nu stie ... insa trebuie activat Bluetooth-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
______ Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 in legatura cu acceptul la nu trebuie intotdeauna (eventual doar prima data)iar daca se modifica in aparatul victimei si se seteaza la aparate de incredere cum trebuie atunci victima nici nu stie ... insa trebuie activat Bluetooth-ulcum zici u , eu am cateva programe de bluetooth dar nici unu nu are optiunea de a putea seta telefonul tau sa fie acceptat mereu ...dak ai u te rog posteza-l si u aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...