edutu20 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) Salut, tot navigand pe forumuri am dat de unul care nu permitea sa se dea PM daca nu aveai mai mult de 10 reply pe threaduri, asa ca vin si eu cu o idee, de ce nu modifica-ti astfel incat cei ce nu au 10 posturi sa nu poata deschide un thread?LE: rog a se muta la categoria sugestii..nu am vazut-o Edited August 9, 2012 by edutu20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labarealanr1 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Asta e o prostie,daca eu vreau sa ajut lumea cu ceva si n-am chef de facut trolling sau raspunzand la intrebari tampite,ce fac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 poti face asta printr-un reply la thread.am specificat, e vorba de thread nou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Pai si daca un user se inregistreaza si vrea sa isi posteze problema unde o posteaza? Peste alte topicuri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkyAngel Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Pai si daca un user se inregistreaza si vrea sa isi posteze problema unde o posteaza? Peste alte topicuri?de asta la categoriile cereri / ajutor ai nevoie de 10 posturi.@edutu20, ai categoria "Sugestii" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 treci pe la regulament: 6. Cererile se fac in categoria speciala. Trebuie sa ai MINIM 10 POSTURI/CERERE / 17. Te poti folosi de rubricile "Ajutor" si "Cereri" numai daca ai minim 10 posturi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
labarealanr1 Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 poti face asta printr-un reply la thread.am specificat, e vorba de thread nou.Da bre,dar daca fac o aplicatie utila pentru unii si vreau sa o promovez?Ce fac?Ma bag peste thread-ul lui nea' vasilica care vinde castraveti si morcovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Si care e scopul in aceasta idee ?Daca noul user vrea sa faca un thread nou in sectiunea `bine ai venit` cum procedeaza ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caramea Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ba, voi nu mai aveti alta treaba, veniti cu o idee constructiva, cu ce naiba va incomodeaza ca trimit pm-uri daca am 0 sau 999999 de post-uri? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hombre Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Eu am postat ceva tutoriale ?i threaduri utile ?i nu aveam 10 posturi.10 posturi poate face cineva în 10 minute la Off-Topic dar 10.threaduri folositoare se mai greu.Presupun c? sugestia asta este de a opri spamul cu reclame la alte siteuri sau altce chestii de genul dar nu prea am v?zut probleme de genul pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebe Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Voi aveti prea multe idei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 daca faci o aplicatie utila, si vrei sa o impartasesti cu restul...faci ca acum, ajungi la 10 posturi si poti deschide un nou thread.@StrXt - daca tot e o regula : 17. Te poti folosi de rubricile "Ajutor" si "Cereri" numai daca ai minim 10 posturi ! de ce sa nu fie impusa ? si pentru a specifica, sunt sigur ca se pot lasa anumite rubrici libere la new thread , putand bloca doar 'Ajutor' si 'Cereri'.Oricum, era doar o sugestie adresata adminilor pentru a rari valul de noi veniti care cer ajutor sau posteaza .exe cu tot felul de stealere neavand bunul simt nici macar de a le face FUD.@ Caramea - ideea e constructiva dar poate nu pentru tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wubi Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Ai pus problema gresit. Nu sa nu poata face un topic nou, ci sa nu poata creea un topic in sectiunea Ajutor/Cereri. Nu e mare inginerie si nu ai inventat roata cu ideea asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 sunt constient ca nu am reinventat roata.Era pur si simplu o sugestie..poate fi la fel de simplu ignorata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Salut, tot navigand pe forumuri am dat de unul care nu permitea sa se dea PM daca nu aveai mai mult de 10 reply pe threaduri, asa ca vin si eu cu o idee, de ce nu modifica-ti astfel incat cei ce nu au 10 posturi sa nu poata deschide un thread?LE: rog a se muta la categoria sugestii..nu am vazut-o Eu as propune sa "modifica-m" putin forumul si daca se detecteaza incercarea de a va inregistra cu un nume de utilizator precum "labarealanr1" sau posturile au greseli grave gramaticale, sa va dea cu ejectSerios acum, hai ca e tot 'off topic' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 Mie mi se pare o idee excelenta. Asa nu mai avem ratati care se apuca sa imprastie aplicatii bindate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edutu20 Posted August 9, 2012 Author Report Share Posted August 9, 2012 @tex - multumesc ca mi-ai atras atentia, imi asum greselile asa ca nu voi edita nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graphik Posted August 9, 2012 Report Share Posted August 9, 2012 (edited) Poate fi o metoda de siguranta in plus impotriva spam/bot si acelor care isi fac un cont doar pt a posta link sau a face publicitate aiureaIn concluzie o astfel de masura ar face mai mult bine decat rau. Edited August 9, 2012 by Graphik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...