Jump to content
SimeTrie95

de ce ai ales RSTcenter.com ?

Recommended Posts

Posted

Fiecare care vrea sa lase raspuns........

Exemplu: Mie imi place RSTcenter.com ca imi ofera niste informati pe care nu le gasesc pe alt website si ca sunt membri fideli si Administratorii la fel ( Adica toata lumea este de treaba nu se jigneste si etc..)

Acum e randu tau ia zi tu de ce ai ales RSTcenter.com ?

Posted

si ca sunt membri fideli si Administratorii la fel

Adica toata lumea este de treaba nu se jigneste si etc..

Cred ca vorbesti de alt forum =)))

Posted

@SimeTrie95 - Acest topic nu prea isi are rostul cand pe forum sunt toti zmeii cu 30 posturi veniti de pe forumuri de cs si metin si habarnau sa lege 2 cuvinte....

@dumblegate - Tu ce topic ai deschide in locul lui? (inafara de cersit ceva pe la cereri)

P.S : SimeTrie95 , daca vrei un avatar mai de doamne ajuta dami pm :))

Posted

Aici toata lumea isi ofera cadouri. Cand cineva vrea sa mearga sa doarma toti restu ii recita poezii si ii canta pana adoarme.

Daca e ziua ta poti sa fi administrator pentru o zi si sa te dai smecher la gagici ca esti admin pe RST. In felul acesta forumul are grija ca tu sa ai parte de unpic de pasarica de ziua ta. E un fel de cadou mai neconventional.

Daca ai probleme in familie si nu ai bani, poti face aici un topic si baietii iti trimit sume $$$ prin paypal. Daca ai vechime mai mare de 3 ani primesti un bonus de 100€ pe luna de la adminii care lucreaza toata ziua pentru a intretine membrii vechi ai forumului

Foarte frumos aici, de asta am ales.

Sa speram ca si tie iti place. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...