Jump to content
shaggi.

[RST]Scanner & Bruteforcer ssh2

Recommended Posts

Posted (edited)

Numiti-l cum vreti, redistribuitil, e opensource si e rapid.:)

GirlShare - Download scanner.tar.gz

ps: La clasele de ip cu 22 deschis mai la fiecare ip, ajunge la peste 300 de threaduri si da crash, momentan nu am gasit o rezolvare deoarece master process-ul este in node.js si din cate stiti si voi node.js nu poate fi limitat, ci doar incetinit, asa ca puteti seta timeout_run mai mare pentru clasele de acest gen:)

PS2: daca vrea cineva sa modifice ceva din el e liber dar sa il publice si aici, poate alti au nevoie...

Bafta!

Multumuri speciale: DarkyAngel

LE: in sshscanner.js adaugati "var x=1;"

Edited by shaggi.
Posted

@gugustiuc. Nu e greu, trebuiesc schimbate functiile de conectare ssh cu echivalentul pentru ftp si schimbat portul dupa care cauta in sshscanner.js + inca un for cu setTimeout de aproximativ 15 minute...

L-a testat cineva pe asta? lasati si voi un reply si ziceti ce probleme ati intalnit...

Posted (edited)

Vezi tu, in node.js e cam greu sa faci o limitare, dar nu imposibil, inca nu stiu cum sa fac limita acea dar stiu ca e posibil:)

O sa mai ma uit peste tutoriale...

LE: daca ar fi fost usor sa ii fac o limita i-as fi facut si partea de brutefoce in node.js, dar el trece la urmatoarea parola inainte sa stie daca cea veche a functionat...

Edited by shaggi.
Posted

O sa mai ma uit peste tutoriale...

LE: daca ar fi fost usor sa ii fac o limita i-as fi facut si partea de brutefoce in node.js, dar el trece la urmatoarea parola inainte sa stie daca cea veche a functionat...

Deci momentan nu`i bun deloc...