Jump to content
neagota

USB device not recognized...

Recommended Posts

Salutare..

Se da o problema cu un HDD extern Samsung G2 portable (usb 2) si o eroare: USB device not recognized. one of the USB device attached to this computer has malfunctioned, and windows dows not recognize it.

Am citit si am incercat prin mai multe moduri sa repar aceasta problema dar nimic.

Am dezinstalat device-ul si am incercat sa-l reinstalez pe windows 7 dar zicea dupa ce am repornit laptopul ca USB device was not instaled succesful.. sau ceva de genu.

Am mers cu hdd la alt leptop dar aceeasi problema... Am 5 cabluri de trasfer miniusb dar tot asa imi zice cu fiecare.. Am reinstalat windowsul, i-am facut updateurile, am incercat tot ce am putut.

Usb-urile sunt instalate corespunzator si functioneaza. In device manager la unknown device (hdd) zice de ceva eroare de cod 29. Am cautat pe net si despre eroarea asta dar.. tot nu merge.

As aprecia daca ati putea sa ma ajutati cumva.

Link to comment
Share on other sites

scoate hdd-ul din carcasa de usb si monteaza-l intr-un laptop pe sata, booteaza de pe un cd cu un sistem de operare oncd (linux on cd sau windows pe) si recupereaza-ti datele de pe el apoi formateaza-l si baga-l inapoi in carcasa usb si vezi daca si-a revenit.

daca tot nu isi revine inseamna ca sa intamplat ceva cu cipul de control usb si trebuie doar sa cumperi alta carcasa la acel hdd (carcasa e vre-o 35 lei prin magazinele online)

si un lucru de tinut minte pe viitor, nu mai scoate dispozitivele usb (stick, hdd etc) pana nu dai clik din windows pe eject (ca sa il deconecteze intai sofware) altfel il busesti de tot...

Link to comment
Share on other sites

Am uitat sa percizez ceva destul de important..

Mi-o fost stricat miniusb-ul ala si l-am dus la service sa-mi schimbe mufa...

Schimba mufa, ma suna si-mi zice ca ma costa 60 de lei.. Bun, urmatoare zi iar ma suna ca o incercat sa vada daca merge si bineinteles ca nu merge si ca trebe nush ce chip ca nu recunoaste hdd care costa inca 60 de lei...

Io ma gandesc ca ii pancova treaba cu chipu, da daca trebe trebe..

Am ajuns acasa cu el l-am conectat, o mers vreo 15 minute si hopa cu eroarea

Link to comment
Share on other sites

ce treaba are placa cu cipul fata de hdd care e total separat?

uite carcasa asta o am eu Rack extern Raidsonic IB223STUB cu interfata USB 2.0, suporta HDD-uri 2.5'', Negru IB-223StU+B - eMAG.ro (da exista si mai ieftine de la 20 in sus) cumperi una dasta, scoti hdd-ul de la a ta si o pui pe asta (sau direct in laptop) si ai rezolvat problema...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...