Radu04 Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Salutare RST ! Ma numesc Radu si m-am inscris pe acest forum pentru a invata cat mai multe chestii!PS: Sper sa ne intelegem cu totii! Quote
eXs Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 Ti-ai facut cont nu te-ai inscris ca aici nu e concurs , puteai sa faci o descriere mai lunga , Welcome ! Quote
betivuu' Posted August 25, 2012 Report Posted August 25, 2012 altu' care vrea sa invete 'chestii' welcome . Quote
Radu04 Posted August 26, 2012 Author Report Posted August 26, 2012 Haideti frate ce ma criticati toti? Quote
GraphLog Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Salutari Radule , nu ii asculta.Auzi, iti place Costinestiul? Intreb si eu doar.. Quote
GraphLog Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 @Sheyken Ce cacat te doare pe tine ce fac eu?Da ma, e adevarata faza cu Costinestiu, moldoveanule.Comentezi tu de mine, da ia uita-te in pula mea ce ai scris aici:https://rstcenter.com/forum/57826-sql-injection-retard-script.rstContine continut vulgar, manelist & "Costinestist".E usor sa comentezi, da si tu esti la fel..@MOD,ADMIN Sau ce mai e..Astept warnul meu pentru off-topic . Quote
GraphLog Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Ya shit, am facut mesajele din script pentru a participa la concursul "Zmeul Zmeilor".Nu confunda un ardelean cu un moldovean.Eu ti-as da titlul de zmeu, ala din praslea cel voinic.. Quote
Moderators Dragos Posted August 26, 2012 Moderators Report Posted August 26, 2012 Salutare RST ! Ma numesc Radu si m-am inscris pe acest forum pentru a invata cat mai multe chestii!PS: Sper sa ne intelegem cu totii!Salut Radu si bine ai venit. Nu pune la suflet tot ce se vorbeste aici, asa e RST-ul, plin de oameni pusi pe scandal. Quote
Radu04 Posted August 26, 2012 Author Report Posted August 26, 2012 Am tot vazut ca multa lume se cearta si nu inteleg de ce nu se da warn cand se injura. Synthesis se pare ca suntem din acelasi oras. Quote