p3tru Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 (edited) Ce parere aveti ? sansele de promovare care sunt? Idee despre ce ar putea sa cada maine la romana?pff, tre sa iau 6 fix la romana si am luat si eu bacalaureatul ...Mai nasol e mai incolo pentru cei care dau si la mate sa nu cada iar m2, alea alea Edited August 26, 2012 by p3tru Quote
totti93 Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Eu cred ca sansele de promovare vor fi mai mari fata de sesiunea Iunie-Iulie.Nu stiu ce va pica, dar in prima sesiune eu cred ca era foarte usor (Luceafarul e o tampenie usoara)... Am luat ~8.60, am scris pagini intregi de filosofie acolo Succes tuturor celor care vor da BAC-ul acum la toamna! Quote
FiliBlox Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 succes si din partea mea , eu dau peste 2 ani , am o frica , ma bate matematica cred ca sansele de promovare sunt 50/50 Quote
symyforever Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Sper sa fie mai usor ca in iunie-iulie..eu am scapat pe muchie de cutit am luat 5 la mate si media finala de 6.30... noroc .Oricum a fost groaznic la matematica, sper sa fie mai usor acum ca sa imi promoveze si mie colegii..am fost singurul din clasa;))) Quote
p3tru Posted August 26, 2012 Author Report Posted August 26, 2012 Eu cred ca sansele de promovare vor fi mai mari fata de sesiunea Iunie-Iulie.Nu stiu ce va pica, dar in prima sesiune eu cred ca era foarte usor (Luceafarul e o tampenie usoara)... Am luat ~8.60, am scris pagini intregi de filosofie acolo Succes tuturor celor care vor da BAC-ul acum la toamna!Luceafaruu pulii, ca am luat 5,20 la el, si generala am avut 5,85...S-ar putea sa cada iarasi ceva din Eminescu sau Blaga... bat spre Blaga oarecum Quote
djpliku Posted August 26, 2012 Report Posted August 26, 2012 Eu spun c? ?ansele de promovare vor fi cam mici, p?rerea mea.Mul?i prieteni/colegi care n-au luat BAC-ul , ?i d? mâine proba la limba român? sunt total pe lâng?, n-au înv??at. Chear unul mi-a cerut sa-i caut casc? pentru copiat , si s?-l ajut la BAC... Ghinionul lui c? am dat numai de numere de Bucure?ti ?i livrarea dureaz?.Mult respect pentru un alt coleg care nici m?car nu a dat cu prezen?a la BAC, citez "Eu ?tiu ca nu-l iau, nu m? prezint fiindca nu am înv??at."Mul?umesc lui Dumnezeu ca l-am luat din prima.Succes tuturor ! Quote
symyforever Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Si pana la urma mai usor de asa nu se putea da la bac...la Limba si Literatura Romana... Quote