Nytro Posted August 30, 2012 Report Posted August 30, 2012 [h=1]Americanii stiu sigur: Cloud Computingul este in ...cer[/h]de Redactia Hit | 30 august 2012 Nu este un banc, este rezultatul unui studiu. Multi americani chiar cred ca tehnologia cloud este undeva in cer. Studiul, realizat de Wakefield Research, releva ca 51% dintre americani sunt siguri ca furtunile si ploaia interfereaza direct cu serviciile cloud, care sunt "localizate" de respondenti undeva ...in cer. Mai mult, 29% dintre participantii la studiu considera ca functionarea cloud computing-ului (mai ales upload-ul si download-ul) tine in mod direct de conditiile meteo. Doar 16% dintre intervievati au raspuns ca termenul cloud computing desemneaza o retea de computere care stocheaza date. Sursa: DigitaltrendsVia: Americanii stiu sigur: Cloud Computingul este in ...cer | Hit.ro Quote
aelius Posted August 31, 2012 Report Posted August 31, 2012 Cloud (norisorul vietii) e un bullshit de termen inventat pentru marketing doar. In realitate, 80% vand vps-uri simple. . Quote