magnificul Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 (edited) De curand mi-am luat un galaxy s i9100 si pentru ca nu am fost multumit de romul si kernelul stoc am tot cautat pana am dat de acest forum Android Forums & Windows Phone Discussion @ xda-developers.Kerneluri, tutoriale, root, romuri, teme si multe altele le veti gasi aici.La search n-am gasit nimic de acest forum deci ca atare...Sper sa va fie si voua de folos cum inca imi foloseste mie...?(^?^)? Edited September 10, 2012 by magnificul Quote
encrypted Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 ) probabil n-ai avut android pana acum Quote
magnificul Posted September 10, 2012 Author Report Posted September 10, 2012 Asa este...nu vad dc ar fi asta o problema...daca ai un forum mai bun ai putea sa ni-l impartasesti si noua... Quote
Scorpionadi Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Problema este ca nu conteaza daca ai avut android sau nu pana acum pentru ca acel site se refera (cuprinde) la toate sistemele de operare pentru smartphones, este foarte bine ca l-ai descoperit pentru ca ai foarte multe lucruri de invatat de acolo, este cel mai tare site in domeniu, numai ca acel site este cunoscut de mai toata lumea...de muuuuult Quote
Sim Master Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Cred ca ce a vrut encrypted sa zica e ca situl ala il stie cam toata lumea care are android si nu numai. Quote
magnificul Posted September 11, 2012 Author Report Posted September 11, 2012 Imi cer scuze daca am interpretat gresit, am vrut doar sa ajut, la search nu am gasit nimic...deci am postat. Eu il stiu doar de 3 luni, sunt nou in mediul smartphones dar am recuperat timpul pierdut, cel putin pentru android zic eu. Quote
sicilianul Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Daca tot ai zis ca ai S2, ce Kernel ai pus pe el? Si ce Android ? Eu tot de acolo m-am inspirat cand am flash-uit kernelul. Apropo, tot S2 am si eu... Quote
magnificul Posted September 13, 2012 Author Report Posted September 13, 2012 Pai cel mai stabil, rapid si battery friendly mi se pare DorimanX...derivat din siyah kernel...La rom inca nu m-am axat pe ceva special, inca sunt in cautarea romului perfect ...dar azi mi-am flashuit Revolt JB Rom v 2.3 si se misca destul de bine cu putine ajustari din Extweaks si RomToolBox Quote