inteleptul Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 INCREIBIL Bataie intre tigani +18 1
adonisslanic Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Esti penibil ca postezi un topic intreg pentru asa ceva. Daca vrei ceva serios ca te distreaza violenta de genul, du-te pe Best Gore - Incredibly Graphic Video, Image and Movie Galleries of Blood. Dar nu mai posta aici pe un forum de IT ceva atat de unrelated si penibil
inteleptul Posted September 18, 2012 Author Report Posted September 18, 2012 Esti penibil ca postezi un topic intreg pentru asa ceva. Daca vrei ceva serios ca te distreaza violenta de genul, du-te pe Best Gore - Incredibly Graphic Video, Image and Movie Galleries of Blood. Dar nu mai posta aici pe un forum de IT ceva atat de unrelated si penibilNu ma distreaza, l-am postat la cosul de gunoi! Topicul deschis este un gunoi, exact cum si ciorile sunt gunoaie. Mi-am adus aminte de un topic de acum cateva zile de un user care era revoltat de tigani si propunea o rascoala impotriva lor. Cu bate si mai stiu eu ce, cum naiba sa-i extermini pe astia cu bate? Ii poti combate cu otrava de pureci.
Guest Kovalski Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Acum, daca te-as sanctiona pentru acest topic, ai gandi ca sunt un nenorocit de om, corect?
inteleptul Posted September 18, 2012 Author Report Posted September 18, 2012 (edited) Acum, daca te-as sanctiona pentru acest topic, ai gandi ca sunt un nenorocit de om, corect?Este un topic de rahat, despre rahat! Era un user care acum cateva zile a deschis un topic despre tigani sa faca o gasca si sa-i ia la bataie. Mesajul este simplu pe aceste gunoaie nu-i poti combate cu bate. Doar cu otrava de pureci.https://rstcenter.com/forum/58943-ac-iune-mpotriva-iganilor.rst#post388612 Edited September 18, 2012 by inteleptul
endemic Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 mi s-a umplut inima de pace si bucurie!
verde_888 Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Pacat de masini. Cit despre ei tot inainte!
crs12decoder Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Si daca e sa zici ceva de tigani lumea zice ca faci discriminare.
Beginner112 Posted September 18, 2012 Report Posted September 18, 2012 Naspa ca n-a murit nici unu....