Moderators Dragos Posted September 20, 2012 Moderators Report Posted September 20, 2012 Majoritatea dintre noi ne abon?m la diverse servicii online pentru a primi ultimele nout??i sau oferte. Dar nu toate serviciile ce ofer? newsletter sunt ?i sigure.Am descoperit întâmpl?tor aceast? metod? când citeam newsletter-ul de la academia de Cisco unde am f?cut cursurile. M-am uitat s? v?d dac? apar email-urile cursan?ilor în câmpul de destinatar. Am fost suprins s? v?d c? în loc de emailurile cursan?ilor a ap?rut un alt email: cursanti[at]techadviser[dot]ro. De curiozitate, am trimis un mail cu titlul test la acest email ?i în câteva zile am primit zeci de mailuri de la cursan?i, întrebându-m? ce e cu mesajul trimis de mine.Am luat ulterior la puricat toate newsletterele pe care le primesc ?i, spre surprinderea mea, am g?sit aceea?i modalitate de trimitere a mailurilor la câteva firme mari din lume. Am luat leg?tura cu ele, explicându-le de ce nu e bine s? fac? acest lucru. De la unii am primit r?spuns cu mul?umiri, de la al?ii nu am primit nimic.Aceast? tehnic? pe care v-am prezentat-o este folosit? la ora actual? de spammeri, îns? dac? o pune?i ?i voi în aplicare, o face?i pe barba voastr?.http://dragosgaftoneanu.com/insecuritatea-newsletterelor.dg 1 Quote
SticKyWoX Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Deci...daca am inteles bine.Gheo trimite e-mail users@site.kkt -> Mailul este preluat si transferat mai departe tuturor utilizatorilor dintr-o lista -> Utilizatorii dau reply la users@site.kkt -> Mailurile trimise de utilizatori sunt preluate si trimise inapoi pe adresa de e-mail a lu' Gheo.Asa e? Quote
Moderators Dragos Posted September 20, 2012 Author Moderators Report Posted September 20, 2012 Mailul users@site.ro de obicei face doar forward, astfel incat destinatarii vad mailul original de pe care s-a trimis mesajul. 2 Quote
SticKyWoX Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Mailul users@site.ro de obicei face doar forward, astfel incat destinatarii vad mailul original de pe care s-a trimis mesajul.Aha. Acum am inteles.Buna treaba! rep+ Quote
crazywolf Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Bravo.Inteligenta "miscare" Quote
Starker Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 Good job ! Ma pun si eu sa iau la puricat newslettere . Quote
TwEky18 Posted September 20, 2012 Report Posted September 20, 2012 da intr-adevar unii asa fac , de aceea eu nu ma abonez la nici un newsletter... Quote
Guest Nemessis Posted September 21, 2012 Report Posted September 21, 2012 Wtf? Si asta chiar este o chestie des intalnita? Cat de lenes poate fi un om sa trimita in halul asta newslettere? Felicitari pentru postare! Quote