AlexJeez Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 SalutareIn primul rand vreau sa imi cer scuze daca am gresit cu ceva in postare, dar am citit in mare parte regulile forumului si e in regula. Am si eu o intrebare... de ce nu imi merg mare majoritate a jocurilor, se misca in replay, greu, nu este nici un detaliu definit s.a.m.d. De exemplu gta IV Minimum System RequirementsOS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4GhzMemory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive SpaceVideo Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900 Uitati si configuratia laptopului.PS: Laptopul este setat la high performance. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Am si eu un laptop cu o configuratie aproape identica cu a ta iar la gta iv a trebuit sa setez totul la grafica pe "low" pentru a se misca decent. E ok daca te jocu mai mult pentru gameplay si nu conteaza daca vezi ca un om are capul mai patrat (nu e si cazul aici). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted September 23, 2012 Report Share Posted September 23, 2012 Pai in primul rand ai o placa video integrada, or fi evoluat ele si sunt foarte bune dar din RAM se rezerva si pentru windows, si pentru joc si mai trebuie si la placa video. Iar 3Gb sunt minim pentru o rulare decenta in zilele astea. Procesorul grafic nu este unul foarte rapid, fata de un procesor grafic separat (ATI sau nVidia). Procesorul in sine, este unul cam vechi, (Q1 din 2010) iar frecventa este si ea slaba pentru un dual-core. Tu ai un laptop, ceea ce inseamna ca un upgrade nu poti face in multe moduri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexJeez Posted September 23, 2012 Author Report Share Posted September 23, 2012 La mine se misca in replay si ma obliga sa le tin la low, imi arata 250(cat ar fi nevoit sa consume la low)/59(de cat dispun eu presupun) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yallo Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 gta 4 merge ca un cacat si pe al meu gts450, Intel dual core E6600 (3.06 Ghz) si 2 gb ram.e tampita optimizarea, nu stiu ce sa zic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...