aelius Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Salut, In loc de php-fastcgi (FastCGI) recomand php-fpm. Puteti citi mai multe aici Quote
ilbr22 Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 (edited) Salut, In loc de php-fastcgi (FastCGI) recomand php-fpm. Puteti citi mai multe aiciStiu, si mie mi s-a parut mult mai bun fpm-ul, o sa postez mai pe seara un tutorial care pentru mine a functionat in engleza. Sau puteti citii aici:https://rstcenter.com/forum/59628-install-nginx-php-php-fpm-mysql-apc.rst Edited September 29, 2012 by ilbr22 Quote
Xander Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 ce tare folosesti apt-get sa instalezi aptitude aptitude install mysql-server mysql-clientmerge si apt-get install mysql-server mysql-clientsi da... la trafic mult nginx + php-fpm este ce-a mai rapida varianta de php care am testat-o personal(mod_php , mod_suphp , fcgi , fastcgi ) Quote
ilbr22 Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 ce tare folosesti apt-get sa instalezi aptitude aptitude install mysql-server mysql-clientmerge si apt-get install mysql-server mysql-clientsi da... la trafic mult nginx + php-fpm este ce-a mai rapida varianta de php care am testat-o personal(mod_php , mod_suphp , fcgi , fastcgi )cu aptitude faci inclusiv config, nu doar install. Quote