Moderators Dragos Posted October 2, 2012 Moderators Report Posted October 2, 2012 (edited) In urma cu cativa ani mi-am deschis un blog pe care il puteti accesa din semnatura mea. Am vazut ca exista si utilizatori de aici care imi acceseaza blogul.De aceea, va rog daca puteti sa completati acest sondaj de opinie. Voi oferi 3 licente BitDefender AntiTheft pe un an de zile la 3 persoane care completeaza sondajul.Stati linistiti cu datele personale, nu sunt publicate sau trimise in alte parti. O sa stea la mine in baza de date pana la sfarsitul sondajului, dupa care aleg castigatorii si le sterg. Edited October 2, 2012 by Dragos Quote
bcman Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Am completat si eu, dar de mai multe ori. La inceput, nu am fost sigur daca a facut submit, din cauza NoScript. Quote
Moderators Dragos Posted October 2, 2012 Author Moderators Report Posted October 2, 2012 Am completat si eu, dar de mai multe ori. La inceput, nu am fost sigur daca a facut submit, din cauza NoScript.E filtru pe IP si email, doar ce ai trimis prima data prin formular se pune. Quote
sebywarlord Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 Am facut si eu sondajulPS : nu vreau licienta! Quote
Guest Kovalski Posted October 2, 2012 Report Posted October 2, 2012 done, n-am nevoie de licente, mi-am lasat doar opinia. Quote