raze Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Salut . Am si eu un site Play Geek si as vrea sa va intreb ce modalitati de promovare mai eficiente imi puteti recomanda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cril Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Salut . Am si eu un site Play Geek si as vrea sa va intreb ce modalitati de promovare mai eficiente imi puteti recomanda ?In primu rand ia-ti un domeniu top-level. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 https://rstcenter.com/forum/57022-search-engine-optimization.rst#2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xplorex Posted October 3, 2012 Report Share Posted October 3, 2012 Parerea mea e ca mai bine alegeai blogspot sau wordpress.Cat despre seo exista deja in script, tot ce trebuie sa faci tu este sa postezi constant si sa updatezi paginile cele mai accesate, sa folosesti keywordurile cam 3/4 % din continutul fiecarei pagini cauta pe google seo checker si verifica-ti pagina, conteaza mult si vizitatorii care vin direct si din ce tara sunt ei, poti folosi in site de schimb de trafic ... Pot sa iti povestesc pana maine seo nu e chiar asa greu problema e sa ai continut care se cauta si are concurenta mica la keyworduri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xander Posted October 4, 2012 Report Share Posted October 4, 2012 nu conteaza daca e toplevel sau subdomeniu.... am vazut destule site-uri pe ucoz / wordpress / blogspot care o duceau cu mult mai bine decat tld-uri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Culai Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 @ raze - 50% din acest post facut de mine te va ajuta ! https://rstcenter.com/forum/59993-wordpress-search-engine-optimization-top-plugins-si-alte-trucuri.rst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...