Jump to content

xplorex

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by xplorex

  1. asa am vrut sa fac dar.. din nou am zis ca "poate il pacalesc" deci imi cumpar un domeniu nou iar, asta e al 5-lea domeniu sper sa nu ma mai calicesc si de data asta. Pt. cei care stiu seo: daca am in pagina un link de forma https://www.youtube.com/embed/ZB0wG1pbkF8?autoplay=1 se google il vede ca link extern ?
  2. deci oricum ai da-o nu ai cum sa il pacalesti, cel putin nu pt mult timp, daia am si cazut din google de fiecare data... ca am incercat sa il "fraieresc". acum daca mai reusesc sa urc cat decat nu voi mai incerca nici o smecherie, (asa mi-am zis de fiecare data dar tentatia e mare)
  3. L-am descarcat, l-am lasat sa mearga toata noaptea pentru o singura pagina si nimic nu s-a schimbat, cred ca e degeaba, daca avea o colectie mare de ip-uri de pe care sa faca vizitele atunci mergea...
  4. da probabil ca imbrumuta de la banca si ii plateste mami si tati ratele asta numai daca le dovedeste ca e baiat destept.
  5. ma intereseaza parerile voastre despre actiunile la electrica... as fi cumparat si eu de vreo 6000 de euro...
  6. asa este si de asemenea intotdeauna se vor gasi unii care sa caute metode de pacalire.
  7. Cu Google Daca siteurile sunt indexate in google poti sa verifici asa site:site-ultau.com intitle:textul care crezi ca e duplicat O alta metoda e sa ai cont pe google si sa ai inscrise site-urile pe webmaster tools, si iti arata la fiecare site daca ai titluri duplicat sau descrieri ori keyword-uri.
  8. Porcarie, porcarie.... Eu cred ca exista hackeri dar daca am stii si noi ca exista atunci nu s-ar mai numi hackeri (e ca si cum ai crede in zana maseluta), oricum nu cred ca articolul a fost scris de un hacker, hackerii nu au timp si nici placerea de a scrie articole (poate gresesc dar e parerea mea) deci daca nu e scris de un hacker nu are rost sa il citim pentru ca oricum nu vom devenii hacheri. Ps. Nu sunt nici hacker nici cracker
  9. Daca mai aud o data de Kanal D prin topicul asta nu mai citesc niciodata in el. Vorbesc serios!
  10. Vroiam una home made cat mai mic bugetul. Dupa parerea mea 300 de metrii nu sunt chiar asa multi ca am vazut pe aici ca se poate si la zeci sau sute de kilometri daca e facuta cum trebuie. Ma gandeam ca nu ar fi mari pretentii la distanta asta oricum o sa mai citesc pe aici si prin alte parti ca sa imi fac o idee.
  11. Trebuie neaparat parabolica? (nu am facut rost deocamdata) Obstacol ar fi peretele blocului de unde vine semnalul (jos la scara blocului am 2, 3 linii de semnal), plus placa de azbociment de pe casa mea (groasa de vreo 7 milimetri) Cablul trebuie sa se alimenteze independent ?
  12. Salutare, precizez ca nu stiu absolut nimic despre wireless. Iata ce vreau sa fac: Sa cumpar un stick usb wireless si un cablu prelungitor pt usb cam 10 metri Sa urc stickul in podul casei si sa il atasez unui lighean. As putea capta semnal wireless de la 300 de metri ? Intrebari tehnice: Din ce material sa fie ligheanul ? Cu cat e mai mare cu atat mai bine ? Pot aparea probleme din cauza dimensiunii cablului usb ? (gen: sa se incinga laptop-ul, sa se arda...)
  13. Parerea mea e ca mai bine alegeai blogspot sau wordpress. Cat despre seo exista deja in script, tot ce trebuie sa faci tu este sa postezi constant si sa updatezi paginile cele mai accesate, sa folosesti keywordurile cam 3/4 % din continutul fiecarei pagini cauta pe google seo checker si verifica-ti pagina, conteaza mult si vizitatorii care vin direct si din ce tara sunt ei, poti folosi in site de schimb de trafic ... Pot sa iti povestesc pana maine seo nu e chiar asa greu problema e sa ai continut care se cauta si are concurenta mica la keyworduri.
  14. Dupa atata caz cat s-a facut pana acum pe tema asta eu inca sunt nelamurit, (oi fi mai greu de cap) am vazut un clip pe youtube in care explica daca sunt legale sau nu torrentele, si am inteles ca sunt legale atata timp cat nu incalca dreptul de copyright deci e legal pe jumatate descarcarea prin torrente.
  15. Eu am descarcat ieri 3 filme in cateva minute . Ar trebuii sa avertizeze cumva, sunt sigur ca foarte multi nu au habar ca pot fi amendati.
  16. As aprecia daca ai explica ce trebuie facut pentru a executa un fisier cu extensie de poza film sau muzica.
  17. Eu am o groaza de dvd-uri cu filme acasa! asta a fost pentru domnii politisti, ca sa vina la mine sa le dau si lor ca am pentru toate gusturile.
×
×
  • Create New...