Jump to content
CrisTany

Dublu post

Recommended Posts

Posted

Daca eu postez ultimul intr-un post, si daca se duce tot mai jos in pagini, cum il pot aduce inapoi pe prima pagina ? sa fac dublu post nu pot, am incercat sa postez de 2 ori dar cu diferenta de 24H intre posturi si am primit avertisment. Care e rezolvarea ? In regulament nu se precizeaza asa ceva

Posted
Daca eu postez ultimul intr-un post, si daca se duce tot mai jos in pagini, cum il pot aduce inapoi pe prima pagina ? sa fac dublu post nu pot, am incercat sa postez de 2 ori dar cu diferenta de 24H intre posturi si am primit avertisment. Care e rezolvarea ? In regulament nu se precizeaza asa ceva

Pe fiecare comunitate conteaza reputatia pe care o ai dar si topicul pe care vrei sa-l readuci la viata.

Trebuie sa ai un motiv bine-intemeiat ca sa faci dublu-post.

Guest Kovalski
Posted

Te folosesti de marketul comunitatii si totusi nu contribui cu nimic pentru aceasta comunitate, so?!? mie, 1+1 imi da 2.

Tie cum iti ies socotelile?

Posted

Atunci posteaza asa:

"

#up

Topicul e inca valabil.

Imi pare rau de dublu-post, am vrut doar sa reinvii topicul. Rog moderatorii sa nu-mi dea warn.

"

Nu garantez. Ar fi bine sa astepti vreo 48h de la ultimul post sau sa rogi o persoana cu care ai facut afaceri sa-ti lase un feedback.

Posted

Off-topicul nu e facut pentru astfel de intrebari, puteai sa-i dai pm lu ps-axl direct, el avea sa-ti explice.

p.s fa-ti alt cont si scrie in acel thread : "baiatu' de incredere ^" asa cum fac majoritatea.

Posted
ok, ma descurc eu cumva, mersi de ajutor.

\\ps-axl

Cum adica ? sunt utilizator inregistrat deci fac parte din comunitatea asta, cu ce vrei sa contribui ?

poti fi utilizator inregistrat dar sa nu faci niciun post. In acest caz, cu numele poti considera ca faci parte din comunitate. Deci zero. Recomand de mai sus: "am un motiv pentru care fac dublu post".

Posted
p.s fa-ti alt cont si scrie in acel thread : "baiatu' de incredere ^" asa cum fac majoritatea.

Sa promovezi prostia de asemenea natura nu cred ca era nevoie. Odata ce e pusa in cui regula, de ce sa cauti o cale de ocolire ?

Cum adica ? sunt utilizator inregistrat deci fac parte din comunitatea asta, cu ce vrei sa contribui ?

Daca ai privilegiul sa fi membru RST asta nu inseamna ca doar vii te folosesti de locul asta si nu te mai vede nimeni. Se vorbea de lucrul asta zilele astea.... Si cat timp ramane valabil ca nu e voie cu double-post si e regula mare scrisa, cred ca e valabil pentru toti respectarea ei.