ganja.boy93 Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Vand scriptul de pe www.judetul.tm.ro => 10 EURO SAU 10 SMTP-URI BUNEVand scriptul de pe Download Muzica Noua, Manele Noi Gratis, Mp3 Download, Muzica Romaneasca => 10 EURO SAU 10 SMTP-URI BUNEAmandoua au Admin CP ...Pentru contact: Contactati-ne pentru orice problema sau Contactati-ne pentru orice problema Quote
Undeath Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Bah ganja , sunt milioane de rahaturi scriptozoice pe internet. Vinde in piata , nu aici. Cat de penibil trebuie sa fi ? Quote
ganja.boy93 Posted October 22, 2012 Author Report Posted October 22, 2012 stiu death .. da poate are vrunu nevoie... ce eu nas face un ban? Quote
Bebe Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Ce vinde el gasiti moca pe scriptmafia. Quote
Benz Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 You are an asshole, not a smartass. Quote
user567 Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Ba da ce va dat in cap, va furat ceva ? omul a zis ca vinde ceva anume, a puss link sa vedeti !Daca va intereseaza bine daca nu ... mucles.On : E facut de tine scriptul sau lai luat dupa net si tu ? Quote
ganja.boy93 Posted October 22, 2012 Author Report Posted October 22, 2012 l-am luat de pe net ... si l-am modificat eu... modificat (scos link-uri externe... optimizat umpik si altele...) Quote
ganja.boy93 Posted October 22, 2012 Author Report Posted October 22, 2012 You are an asshole, not a smartass.ce plm ti-am facut ? macar de ai avea si tu o reputatie pe rst ca sa vb asa... tu raspunzi la threaduri in plm sati faci posturi... nici eu nu am posturi ... da nu comentez aproasta...!poate iau ban da mo enervat! Quote
Benz Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 (edited) Hm..esti tarfa cuiva ?Hai cu romana!!!! PS: Si imi bag penisul in contu' si cliseele penibile gen 'n-ai reputatie, nu-ti permiti'. A, am si posturi bune, zic sa vezi mai intai ce scot eu pe gura cand ajut pe cineva si apoi sa mananci cacat pe felia de beton.LE: Si imi bag p**a in contul si topicul tau. Nu veni sa ne vinzi gogosi, pe langa faptul ca te mai atentionez inca odata ca ai probleme cu limba romana(nu era o problema daca mai scapi o litera, o virgula, o liniuta, dar tu esti penibil). Treci pe la scoala, maturizeaza-te si trezeste la realitate. Totul e crunt si de rahat, iar tu incerci sa ne prostesti. MARS. Edited October 22, 2012 by Benz Quote