Jump to content

Benz

Active Members
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Benz

  1. Fa-ti un blog, scrie ceva interesant si folositor, de preferabil in engleza. La about me iti detaliezi problema, inserezi un form de Donation @ paypal. Repet, scrie lucruri folositoare si interesante. Din moment ce stii cum e cu optimizarea, restul o sa vina de la sine. Bafta.
  2. Benz

    Vplay Down.

    Au bagat si FreshOn.tv pe lista...hm.
  3. N-ai avut bani de sample-uri mai bune?
  4. Omul se reflecta in actiuni. Site-ul ala e penibil si prost facut. + Nu mai pot sa vad cum toti, ba dar TOTI au inceput sa faca site-uri in wordpress, de orice tip - nu spun ca Wordpress e prost, daca asta inteleg unii dobitoci, ci ca platforma asta NU e facuta sa faci ORICE din ea) Pe langa toate astea: - piata de desfacere - Romania - c'mon, nu avem asa ceva - cum am spus mai sus, Wordpress nu e facut sa faci si sarmale din el - design de rahat - inainte sa faci ceva, te uiti prin jurul tau sa vezi daca nu cumva cineva nu s-a gandit inaintea ta sa faca ce ai facut tu, ca sa nu mai umplii netul de rahaturi - exista fivver, exista freelancer.com si exista multe site-uri similare si mai bune decat asta. Si mai exista un staff in spatele acelor site-uri, un staff/echipa compusa din niste oameni care asta fac zilnic, nu care stau si baga in ei shaorma si arata ca niste porci.
  5. Te asteptai ca un site ca asta sa traiasca din alune?
  6. Tocmai ai pierdut un potential vizitator din cauza neglijentei fata de site. + ce a spus @oso mai sus legat de http://deqbyyq.ru/count13.php
  7. Tu nu ai priceput o chestie simpla si nici nu prea intelegi limba romana: "Poti tu sa fi mama hackerilor, daca lumea te vrea prost, prost ramai!" - Tu personal poti sa ai extrem de multe cunostinte, nu contest acest fapt, NICIDECUM nu am spus ca sa te lasi condus, asa cum insinuezi tu, am spus ca POTI SA AI, dar - DAR - Daca lumea vrea ca TU sa fi PROST, NU ai cum sa te pisi contra vantului!!! Si nu inteleg o chestie, ai impresia ca daca nu te lasi catalogat de lume rezolvi ceva? Ce rezolvi? Eu iti demostrez simplu ca tu nu rezolvi absolut nimic. Traiesti exact dupa parerea si viziunea lumii, lumea compusa din mine, din tine, din restul. Actiunile tale, care cuprind fapte, vorbe, imagini vizuale/auditive/olfactive si ce o mai exista, influenteaza modul in care tu esti perceput de catre 'lume', lumea reprezetand OAMENII. Daca OAMENII, o mare majoritatea a lor considera ca tu esti un dobitoc, iar eu si cu altii nu credem acest lucru, noi nu o sa putem combate niciodata faptul ca tu esti dobitoc, asta pentru simplul fapt ca aia mai mult domina, e un fel de instinct de supravietuire, iar ca sa schimbi cursul acestui 'fluviu' trebuie sa faci ceva cu adevarat remarcabil, ca majoritatea aceea sa vada in tine ca defapt tu nu esti un dobitoc, esti si tu unul de prin ei, esti unul care 'CEVA'. 'Ceva'-ul ala in capul lor insemanand sa fi un cocalar , de exemplu, sa fi un tigan borat cu dorinta de a suge puli pe 5 euro si asa mai departe. Asa ca ideea mea o sustin: Inainte esti om, dupa acumulezi cunostinte Restul cum esti catalogat, cum esti vazut, cum ti se poate 'spune' sunt doar iluzii, chestii ipotetice. Pana sa te identifici intr-o societate ca cineva, ca un 'hacker' trebuie sa fi si cunscut, iar daca vrei sa faci lucruri nasoale, nu prea vrei sa fi cunoscut, deci nu va stii nimeni vreodata ca tu ai fost 'hacker' ci pur si simplu acel simplu om 'makingston'. Gata cu teoriile, mie sila sa continui. Daca ai prins ideea bine, daca nu, la fel de bine. Salut.
  8. Bullshit. Esti om in primul rand, iar in al doilea rand acumulezi cunostinte. In al 3-lea rand esti dement la cap daca incepi sa te etichetezi ca fiind hacker sau orice altceva pe lumea asta. Nu esti nimic pentru tine insuti, decat TU, indiferent despre ce vorbim. Cei din jurul tau te eticheteaza si te denumesc cum vor ei sa te denumeasca pe baza a ce esti, ce faci etc.. Poti tu sa fi mama hackerilor, daca lumea te vrea prost, prost ramai!
  9. Benz

    Sandy LIVE show

    @Z.D.O. - faza e ca Sandy, unchiul Katrinei, vine in vizita prin NY si Washington.
  10. @Bebe - tu chiar crezi ca cei de la Orange sunt asa de dobitoci? Daca omul a luat telefon de la ei cu abonament si a semnat cu mana lui un contract pe care nu l-a citit, ce te face sa crezi ca el o sa aiba dreptate? Sa nu mai zic de penibilitatea sa te dai in judecata cu ei, justitia romaneasca fiind de rahat.
  11. Contractul e contract, problema e ce scria pe acolo. Daca te rezumai la un abonament fara prea multe angajamente, puteai sa pleci linistit. Probabil ai luat si un telefon de la ei, deci...
  12. Benz

    Sandy LIVE show

    - I-au lovit in electricitate. - Cam 10 oameni s-au dus in pustia.
  13. Benz

    Sandy LIVE show

    Uncle Sandy love's New York & Washington. Now he comes in a visit...let's bring the cookies and tea!
  14. Era de asteptat. La cati cumparam albumul...
  15. spance2life - Ma indoiesc ca nu o sa ia punctajul minim si sa fiu sincer, am avut niste colege in clasa care au vorbit despre tipologii de retea, linux si alte subiecte care necesita niste documentatie stufoasa, ele fara sa fi stiut macar 1% despre ce e vorba. Pur si simplu au intrat, li s-au pus cateva intrebari si daca au stiut bine, daca nu, la fel de bine. Toti am luat 'atestatul'. La engleza si romana oral la fel, in special NU AI CUM SA PICI la obiectele astea doua, decat daca nu te prezinti si nu scoti nimic pe gura - deci la modul ori nu vi ori pur si simplu taci ca un bou, fara sa zici macar 'PULA'. + Eu as da bacul la ceva ce imi place sau ceva usor. (eu am avut de ales intre chimie, biologie si fizica - am ales chimie ca mi-a placut, altii au ales biologie ca cica 'e usor' - guess what, din clasa mea doar 3 oameni au luat, printre care si eu, din 28) - in principiu e simpla treaba: inveti, il iei, nu inveti, nu-l iei.
  16. 19 sec. Propun testul la form-ul de inregistrare pe forum, cu minim 15 secunde, altfel nu se poate inregistra.
  17. Subscriu @robertutzu: UNetbootin - Homepage and Downloads . MULT, MULT mai SIMPLU.
  18. Pacat ca trebuie sa urmezi o facultate.
  19. Din punctul meu de vedere, daca vrei sa faci ceva, n-ai nevoie de cursuri. Faci pe cont propriu, lucrezi singur. Cati ati invatat la scoala matematica cu pixul si foaia langa? Numar pe degete. Daca crezi ca nu esti in stare sau nu ai chef sa inveti singur, nu ai decat sa arunci cu bani si sa faci cursurile astea. Nu spun ca nu sunt bune, ci doar vreau sa punctez un lucru foarte important: In scoala nu esti in stare sa inveti niste matematica (sau romana, chimie etc.), dar esti dispus sa dai sute de euro sa inveti PHP, MySQL etc. Sunt sigur ca matematica e mai grea decat PHP + MySQL, deci nu vad motiv pentru care sa nu inveti singur, sa te straduiesti sa intelegi, iar daca ai nevoie de lamuriri: ai forumuri, ai canale iRC, ai motoare de cautare, ai carti pe care le poti cumpara. Oamenii astia iti predau niste cursuri, te invata ei ce te invata, dar e ca si cum ai merge la scoala si nu ai stii cum e viata 'pe strada', n-ai avea experienta de viata in ceea ce priveste 'o gagica', 'un drog', 'un fumat', 'o betie'. Genul de copil "scoala - acasa' timp de 12 ani de zile + alti ani de facultate. Ti se baga multe cunostinte in cap, ti se cer multe lucruri, fara a avea defapt o baza solida, ci o iluzie ca tu stii ceva. Nu e mai frumos cand inveti singur, cat vrei, cand vrei si sa iti impui singur limite, deadline-uri, targets and so on? Si sa nu vorbim aici de timp, ca deodata ce puteai sa iti oferi timp sa mergi la cursurile astea si sa rezolvi ce iti dau ei de lucru, poti folosi timpul respectiv pentru tine. Daca chiar vrei sa faci ceva, nu esti conditionat de niste cursuri sau de niste oameni. Faci pentru ca asta vrei sa faci. Si cate materiale gasesti pe orice tema....poti sa inveti orice de la 0. Anyway, concluzia e ca daca vrei a inveti ceva, nu ai nevoie speciala de cursuri. Ai nevoie de un cap, creier, 2 maini, 2 picioare, gura, sa stii romana si engleza si sa iti treaca prin cap ca exista google. Numa' bine! Documentul care atesta ca esti programator profesionist(si nu numai) ESTI TU si PALMARESUL TAU.
  20. Foarte probabil sa existe si o perioada de test/acomodare ... ? Oriunde ai fi, nu esti angajat imediat - vreau sa zic ca in principiu ti se ofera/ se ofera timp de test/acomondare, iar daca totul e in regula, esti angajat. + cine stie ce clauze avea nenea austriac in contract si putea oricand sa plece daca "ceva", eventual sa primeasca si despagubiri.
  21. Atestatul e o prostie. Iti alegi o tema ( tu sau cu diriginta ), faci o prezentare powerpoint, un dosar complet cu informatii legate de tema ta. Exemplu: Ai tema "Pula in cur" - In dosar vei scrie si vei redacta un eseu foarte stufos - multe pagini - legate de Pula in cur - In PowerPoint faci un foarte scurt rezumat la ce ai scris in acel eseu, in jur de 15-20 slideuri - Te va tine maxim 5 minute sa prezinti, eventual o sa te puna sa sari peste slide-uri, te intreaba ceva pe la sfarsit si gata, salut si la revedere. Nu iti fa probleme, doar sa stii despre ce e vorba in tema in principiu. Eu am avut 'Sistemul de operare UNIX' si nu m-a tinut decat 3 minute in care m-a pus sa trec peste toata prezentarea, m-a intrebat 2 chestii si salut, urmatorul. PS: nu doar mate-info prezinta atestat si nu se numeste atestat, e o diploma, tip certificat..ca de exemplu: daca inveti sa sudezi, primesti o diploma cum ca esti certificat ca sudor, get it ? Asa si tu, fiind la mate-info, iti da ceva legat de asta.
  22. Excelent argument. Am pareri bune despre Android(nu in totalitate), cat despre disparitia Windows..foarte probabil, asta in cazul in care se vor diminua developmenturile de jocuri pentru aceasta platforma si aparatia unor drivere pentru linux in privinta placilor video (cele mai noi in special) care sa ruleze la maximum de randament care il poate scoate din ele, si nu numai din placile video. Oricum, Windows detine un monopol cand vine vorba de jocuri, deci pana nu... <ce am spus mai sus - in mare parte> ... dispartiile astea sunt povesti. Mai depinde defapt si de orietarea fiintei umane in viitor in legatura cu jocurile video. Multe de discutat si mult de dezbatut, dar argumente ca ce a spus domnu' de mai sus..hai las-o in sange... Mi s-a acrit cat am explicat intr-un post cat de rahat e windowsul.
  23. Benz

    Rubrica

    Propun o rubrica unde sa se discute pe diverse teme din domenii stiintifice, ca de exemplu: chimie, biologie, matematica, psihologie etc. Doar o rubrica, iar in fata fiecarui titlu de topic numele domeniului din care face parte intrebarea/tema respectiva, iar pentru ceva imprecis sa fie trecut [DIVERSE]. In fine, regulile le implementati voi cum vreti, eu sunt interesat doar de rubrica si atat.
×
×
  • Create New...