alexer13 Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 cum pot adauga astfel de elemente. ma refer la cele verzi.. in #meniu li {..} ? Quote
Pacalici Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Ca background image:#meniu li {background:transparent url(cale/catre/imagine.png) no-repeat scroll left center;} Quote
CrisTany Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Ca background image:#meniu li {background:transparent url(cale/catre/imagine.png) no-repeat scroll left center;}ce vorbesti ma ? dupa parerea mea e o prosti ce ai facut tu acoloFoloseste asta:#meniu li {list-style: url("sursa.gif");}Inlocuieste sursa si DIV-ul daca nu il ai la fel. Bafta Quote
AhEaD Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 avand in vedere ca meniul il ai in <ul><li>look up:list-style-image: Quote
TheTime Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 +1 pentru adaugarea imaginii ca background, nu ca list-style-image. Metoda din primul reply e mai consistenta, in sensul ca va arata la fel pe toate browserele. Nu ma credeti pe cuvant, puneti mana si incercati/cititi. Quote
Xander Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 mai merge si cu pseudo selector :before sau :after Quote
Pacalici Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 cu list-style image nu poti pozitiona cum trebuie.@xander : ar insemna un element in plus deci mai mult css Quote
Xander Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 e pseudo element:) si cu before poti sa folosesti ce imagine vrei tu... sa o pozitionezi cum vrei cat de mare vrei... si totusi poti sa folosesti altceva ca background la element in 90% din cazuri folosesc background-image pentru o chestie de genul, iar cand am nevoie de un background pentru elemente pun cu before ca sa nu mai ingreunez html-ul Quote
Pacalici Posted October 24, 2012 Report Posted October 24, 2012 Total de acord Xander. E mai nasol cand ai un client care vrea sa arate bine in IE7 care nu recunoaste toate pseudo-elementele. Mai ales IE7 nativ. Eu unu lucrez asa ceva zi de zi si evit sa folosec pentru a nu-mi face munca grea in IE7. Quote