Shin Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Stiu ca suna aberant da' antivirusu' corporate al sulii mi-o zis ca-i riscant sa-l downloadez Desigur, am luat cartulia, ca am multe de invatat, insa ma intreb daca mai nou si pdf-urile pot sa aiba "bugz" ... Quote
Nytro Posted October 30, 2012 Report Posted October 30, 2012 Cacat, n-o fi vreun 0day de Adobe Reader. Fisierul pare sa fie mai vechi de luna aprilie, deci cred ca e in regula.Probobabil antivirusul a detectat bucatile de cod prezente prin fisier, altceva nu stiu ce sa zic.Oricum, cred ca merita citita aceasta carte. Quote
alien Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 Da, o fi detectat titlu: Windows hmm grav, rootkits hmm grav, kernel hmm clar virus Quote
MrEnrich Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 orice program creat de mine nou , avastul free! il detecteaza ca a fii riscant(in 3 libaje de programare mi s-a intamplat asta) probabil ca nu are feedback si de la alte persoane Quote
oul Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 il detecteaza pentru ca ai auto sandbox, si reputatia programului fiind mica.. te avertizeaza.. Quote