Guest graphikS Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 (edited) As vrea sa-mi spuna si mie cineva cui trebuie sa-i multumesc pentru amabilitatea de a-mi fi blocat/dezactivat/ banat contul.As vrea sa stiu si de ce sa intamplat asta.Multumesc.Ex Graphik Edited October 31, 2012 by graphikS Quote
aelius Posted October 31, 2012 Report Posted October 31, 2012 (edited) Salut,Salutari, Cred ca lui Graphik i-a fost luat userul (a cazut in vreun stealer ceva). Mi-a trimis un PM si a deschis aiurea doua threaduri cu florin salam. Cred ca ala la care este userul, vrea sa ia ban.PM-ul: http://www.share-images.org/images/e7furqvlphsxl6g5m73a.pngI-am schimbat parola si i-am dat ban o zi. Ne contacteaza el cumva ...Nu stiu daca e buna adresa de email de la profilul lui.Iti scot banul in trei minute. Va trebui sa dai reset la parola.// edit: Done. Sa dai reset la parola si apoi sa-ti setezi una cumsecade. Mare atentie pe ce dai click-uri. Daca nu te descurci cu ceva, spune-mi si te ajut. Edited October 31, 2012 by aelius Quote
Graphik Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Multumesc pentru ajutor. Acum am reusit sa vad ce sa intamplat cu contul meu...unu gura bogata a inceput sa trimita mesaje in stanga si'n dreapta.Aviz amatorilor/userilor cu parole simple :"> Quote
GarryOne Posted November 1, 2012 Report Posted November 1, 2012 Si eu il folosesc de mai mult de un an si sunt extrem de multumit, l-am recomandat si la prieteni si il folosesc si ei. Quote