ICEBREAKER101010 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Salut,Stie careva vreun program pentru android care sa blocheze apelurile? dar in momentul cand cineva suna sa nu-i dea ton de ocupat dar sa-i dea IDR de la cosmote ,orange,vodafone ceva gen : pentru moment abonatul vodafone nu poate fi contactat.Multumesc, Quote
scorpio2k2 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 stiu ca pentru IOS exista iblacklist. Vezi ca nu cumva sa exista si pe android aceeasi aplicatie cu acelasi nume.LE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qx.hangup&hl=ro Quote
SilviuSDS Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Pentru asa ceva ai nevoie de un numar care sa fie mereu inchis, iar telefonul android sa aiba la setari redirectionarea apelului atunci cand este ocupat catre numarul inchis. Apoi setezi in aplicatie sa de-a ocupat si atat, apelul va fi redirectionat spre numarul inchis si IDR-ul va fi redat pentru acel numar, dar desigur apelantul nu va stii treaba asta. Eu folosesc aplicatia Call Blocker si casuta vocala cu delay extins. Daca aplicatia da ocupat unui numar apelul se duce in casuta si pe mine ma doare la basca. Quote
ICEBREAKER101010 Posted November 2, 2012 Author Report Posted November 2, 2012 Pentru asa ceva ai nevoie de un numar care sa fie mereu inchis, iar telefonul android sa aiba la setari redirectionarea apelului atunci cand este ocupat catre numarul inchis. Apoi setezi in aplicatie sa de-a ocupat si atat, apelul va fi redirectionat spre numarul inchis si IDR-ul va fi redat pentru acel numar, dar desigur apelantul nu va stii treaba asta. Eu folosesc aplicatia Call Blocker si casuta vocala cu delay extins. Daca aplicatia da ocupat unui numar apelul se duce in casuta si pe mine ma doare la basca.Ms de info.Ideea e ca vreau sa blochez apelurile in asa fel incat apelantul sa nu isi dea seama ca il blochez ci sa creada ca am telefonul inchis sau am ramas fara baterie. Quote
scorpio2k2 Posted November 2, 2012 Report Posted November 2, 2012 Testeaza iblacklist. merge pentru ce vrei tu Quote
ICEBREAKER101010 Posted November 2, 2012 Author Report Posted November 2, 2012 Testeaza iblacklist. merge pentru ce vrei tuDa nu il gasesc pentru android... Quote
SilviuSDS Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 iBlackListMetoda ce ti-am descris-o eu mai sus face exact ceea ce vrei tu sa faca, aplicatiile de blocat apeluri doar refuza apelul (adica da ocupat), ori il taxeaza pe apelant si ii inchide. Eu folosesc metoda ce t-am descri-so mai sus. Am pe cosmote o cartela pe care nu o folosesc si o tin acasa intr-un sertar, telefonul meu face redirectionare spre acea cartela cand dau ocupat, iar aplicatia aceea da ocupat la numerele selectate de mine, tot ce aude apelantul in momentul redirectionarii este un beep deoarece telefonul suna un timp foarte scurt (sub 1s, nu scoate niciun sunet deoarece aplicatia comuta pe silentios la primirea apelului, isi face treaba si apoi comuta la modul anterior), apoi mai asteapta cateva secunde si se aude mesajul de la cosmote cum ca abonatul apelat nu. . . . Quote
player81 Posted November 5, 2012 Report Posted November 5, 2012 Cauta pe filelist: Call And Message Blocker v3 5 4-AnDrOiD Quote