ruujke Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Astazi am facut prostia sa ma manance palma sa adaug Windows Media Center la Windows 8 Pro, ca nu poti da play la DVD-uri daca n-ai. Zic si io, mie nu mi-a mers, acuma merge. Oricum m-au prins astia ca am furat key-ul de W8 Pro si am zis puii mei...bag si WMC. Si am incercat cu toate activatoarele din lume care n-au mers pana am dat de asta:Add features - Microsoft WindowsMicrosoft da key-uri de Windows 8 cu WMC gratis pana la sfarsitul anului. Ei spun ca dau doar pachetul cu WMC. Asa cred ei...cand am instalat key-ul primit de la ei pe mail eu aveam W8 Pro neactivat, am bagat cheia lor, am si WMC si e si activat. Nu stiu cat e valabila licenta, la ei pe site nu zice nimic.P.S. Incercati sa intrati cu Internet Explorer daca nu va apare casuta in care sa introduceti adresa de mail. Quote
gorila Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Ai incercat vreo activare prin kms inainte ? Quote
ruujke Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Da, dar erau serverele jos si nu am reusit sa activez. Am bagat key-ul de WMC si a luat-o, e activat. Quote
gorila Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Ai bagat slmgr.vbs /ckms inainte de a adauga MC ? Este posibil sa ti-l fi activat prin kms atunci.Spun asta pentru ca nu cred sa faca asa tampenie MS . Quote
ruujke Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 @diablo666: Am primit mailul in vreo 2 minute. Nu stiu in cat timp vine pe yahoo/gmail, eu am cont la ei pe live.@gorila: Sigur nu era activat pentru ca injuram de mama focului ca nu gaseam activator sa activeze W8 cu WMC. La toate serialele pe care incercam sa le activez prin KMS sau sa le bag in casuta aia de la activation imi dadea una din astea: blocked/for other edition of W8 sau o eroare cu 0x... pe care trebuia s-o caut pe net, ca-mi venea sa-i dau pumni in cap. Quote
gorila Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 Ok man,nu stiu,poate ai avut tu noroc sau chiar merge,dracu stie.Nu o sa-mi sterg acum spp ca sa vad daca ai dreptate:|]@diablo666: pe gmail mi-a venit dupa 3 zile. Quote
diablo666 Posted November 4, 2012 Report Posted November 4, 2012 mda..pe gmail inca nu a ajuns..pe yahoo a venit imediat...totusi tre sa fie ceva..pt ca ma indoiesc ca cei de la microsoft pe prima pag a site-ului cer 60 de coco pe el iar de 3 clickuri distanta iti ofera o lic. moca Una peste alta..mi-am activat si WMC moca..) Quote
ruujke Posted November 4, 2012 Author Report Posted November 4, 2012 Ca sa instalezi WMC se presupune ca ai cumparat deja Windows 8 Pro si ca il ai activat. Cred ca cei de la Microsoft au uitat sa mai verifice daca e activat sau nu:)) Quote
saca8aug Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 am luat eu...pe gmail mi-a venit imediat.cert este ca nu il ia din prima, la instalare a trebuit sa pun alt cd key...iar pe urma am urmat cativa pasi in cmd pentru o alta activare a win *pro...abia dupa acel key care ti-l trimit ei il face original pe viata.. Quote
klaudiu7 Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Am cerut vineri o licenta trimitand mailul ,dar nici azi nu a ajuns. Am Windows 8 Pro activat cu KMS Server .Folosesc GMAIL...Ce trebuie sa fac ca sa mai cer o licenta,dar pe o adresa de yahoo.Dupa ce am bagat sa imi trimita pe mail,nu mi-a mai mers pt alta adresa. Sa sterg cookie?Dar ar fi trebuit sa fi venit.Azi se implinesc 3 zile de cand am trimis e-mailul la ei. Quote