bubu2005 Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 Microsoft, cel mai mare produc?tor de software din lume, a anun?at c? inten?ioneaz? s? înlocuiasc? Windows Live Messenger cu Skype începând cu luna martie a anului viitor, informeaz? BBC.Microsoft renun?? la Windows Live Messenger. Vezi ce îi va lua locul | Economica.net | Romania TVsursa: economica.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted November 7, 2012 Report Share Posted November 7, 2012 interesante miscari.google cumpara youtube si muta videourilemicrosoft cumpara skype si muta contacteleyahoo nu cumpara nimic, doar introduce video call (ca alternativa la view webcam) si pulse si altele si incearca in continuare sa aiba servicii proprii similare skype si facebook si altor servicii care merg pe piata, numai in yahoo nu (veche dar fac o simpla comparatie de idei de piata) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Yahoo o sa ramana de domeniul trecutului,cat despre WLM nu era cine stie ce,mie nu mi-a placut niciodata.Dupa parerea mea Gmail e foarte ok si sigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
5HP Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 + plus ca poti face live streaming cu youtube-ul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Microsoft vroia sa cumpere la un moment dat si Yahoo! dar u aparut unele neintelegeri si nu au mai insistat, plus ca le-a pus Google bete in roate.Eu cred ca ar fi si mai misto daca Microsoft ar cumpara si Yahoo! fiindca multi au id-uri si adrese de Yahoo! Mail & Messenger cu mult inainte de a aparea Gmail si FacebookMail. Daca Microsoft ar cumpara si Yahoo! ar detine cu mult suprematia in fata Facebook si Google fiindca multi ar fi bucurosi sa aiba un singur cont si bun pentru toate nu cate zece conturi prin diferite parti.Acuma de exemplu chiar daca se uneste cu Skype, multi inca mai au conturi de Yahoo! pe care inca le mai folosesc si la care nu pot renunta fiindca toata lumea le stie id-ul de Yahoo si nu cel proaspat aparut de Skype sau de Facebook, de asta unificarea si cu Yahoo! este imperativ necesara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...