MadAgent Posted November 16, 2012 Report Posted November 16, 2012 Dupa cum spune si titlul, ofer servicii SMS. Acestea constau in trimiterea de SMS-uri bulk cu sender personalizat alfanumeric.SMS-urile pot fi trimise worldwide, iar lungimea maxima a acestora este de 160 de caractere.De preferat serviciile sa fie pentru advertising. Exclus phising. Nu ofer servicii pentru trimitere cu sender de banci sau alte porcarii care pot fi folosite pentru frauda.Serviciile nu pot fi folosite pentru a trimite un SMS catre un numar scurt.Textul SMS-ului poate fi personalizat pentru fiecare numar de telefon(atat tot textul cat si doar fragmente din acesta ex: cod de fidelizare)Suplimentar ofer baza de date numere mobile de telefon active in anul 2012 din romania(aprox 991000). Acestea pot fi cumparate in transe, ne asigurandu-se unicitatea lor daca nu s-a specificat initial de catre cumparator ca doreste acest lucru.Pentru achizitionarea pachetelor cumulat se fac discount-uri.Detalii de preturi in PM.Doresc a fi contactat doar de oameni seriosi, care stiu ca au nevoie de astfel de servicii, nu persoane care nu stiu ce inseamna BulkSMS-ul.Modalitati de plata:Pentru servicii de trimitere:1. Cash2. Transfer WU/Moneygram(ramane la latitudinea mea de a accepta sau refuza aceasta metoda)Pentru baza de date:cele de mai sus + LR
susp3ktul Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Ref. la baza de dateMa intereseaza nr de tel si nume,prenume etc.Id mess.susp3kt23
livestyle Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 1 phone number generator 50 usd2 DRPU sms 45 usd3 un Pc ordinar4 un telefon HTC 5 trimite milioane de sms Gratis in romania
Jannes Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 1 phone number generator 50 usd2 DRPU sms 45 usd3 un Pc ordinar4 un telefon HTC 5 trimite milioane de sms Gratis in romaniasi costul sms-ului nu-l pui la socoteala?
bubbles Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 De curiozitate trimite-mi un PM pentru 1000 de mesaje/RO.
livestyle Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 Costul sms-ului?ce cost?nu am mai platit un sms de cati va ani cred la cate minute si sms moca ne dau astia sa tot trimitem.
Domnul.Do Posted May 24, 2013 Report Posted May 24, 2013 (edited) Bine , am inteles in majoritate ce oferi dar nu am nici o informatie despre:-care este pretul pentru "x" nr de sms-uri-care este delay-ul pana cand ajunge sms-ul la destinatie,in functie de tara si de retea (ex: Romania,Vodafone)-care este "ToS"-ul tau exact , mai ales capitolul confidentialitate si stocareSi cel mai important lucru,pe care nu ai precizat: cum pot sa ma folosesc de serviciul tau? Ai un API , un website , un software sau se face printr-un numar? Edited May 24, 2013 by Domnul.Do
call911 Posted June 4, 2013 Report Posted June 4, 2013 De cand cu oferta de la vodafone cu sms nelimitate in toate retelele )
Kaddy Posted November 27, 2013 Report Posted November 27, 2013 Dupa cum spune si titlul, ofer servicii SMS. Acestea constau in trimiterea de SMS-uri bulk cu sender personalizat alfanumeric.SMS-urile pot fi trimise worldwide, iar lungimea maxima a acestora este de 160 de caractere.De preferat serviciile sa fie pentru advertising. Exclus phising. Nu ofer servicii pentru trimitere cu sender de banci sau alte porcarii care pot fi folosite pentru frauda.Serviciile nu pot fi folosite pentru a trimite un SMS catre un numar scurt.Textul SMS-ului poate fi personalizat pentru fiecare numar de telefon(atat tot textul cat si doar fragmente din acesta ex: cod de fidelizare)Suplimentar ofer baza de date numere mobile de telefon active in anul 2012 din romania(aprox 991000). Acestea pot fi cumparate in transe, ne asigurandu-se unicitatea lor daca nu s-a specificat initial de catre cumparator ca doreste acest lucru.Pentru achizitionarea pachetelor cumulat se fac discount-uri.Detalii de preturi in PM.Doresc a fi contactat doar de oameni seriosi, care stiu ca au nevoie de astfel de servicii, nu persoane care nu stiu ce inseamna BulkSMS-ul.Modalitati de plata:Pentru servicii de trimitere:1. Cash2. Transfer WU/Moneygram(ramane la latitudinea mea de a accepta sau refuza aceasta metoda)Pentru baza de date:cele de mai sus + LRMa intereseaza si pe mine preturile ptr unu sau mai multe orase. Da-mi un mesaj PM cu detalii te rog. Merci.
RDts Posted August 7, 2022 Report Posted August 7, 2022 Bună! Mă interesează o bază de date cu nr de telefoane fixe cu nume, prenume, dacă este posibil și vârstă. 1
Moderators Dragos Posted August 7, 2022 Moderators Report Posted August 7, 2022 1 hour ago, RDts said: Bună! Mă interesează o bază de date cu nr de telefoane fixe cu nume, prenume, dacă este posibil și vârstă. GDPR? Banned + locked