Peleuc Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 Pret:-pana in 1800RONVreau ceva nou nout.Nu prea am pretentii. Quote
hirosima Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 eu iti recomand sa iti cumperi dell. Verisorul meu are un dell foarte vechi, si ii facea probleme hdd, asa ca a inceput sa il ia la pumni a trantit cu el, deci era praf, carcasa indoita. M-a chemat sa ii instalez windowsul, spre uimirea lui hdd inca mergea . Si multe chestii de genul. Quote
eusimplu Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 http://www.emag.ro/sistem-desktop-serioux-performance-v9-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i3-2120-3-30ghz-6gb-ddr3-1333-mhz-hdd-1tb-nvidia-gt630-1gb-seriouxperformancev9/pd/E2G8TBBBM/La fel am si eu Quote
dark87 Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 eu iti recomand sa iti cumperi dell. Verisorul meu are un dell foarte vechi, si ii facea probleme hdd, asa ca a inceput sa il ia la pumni a trantit cu el, deci era praf, carcasa indoita. M-a chemat sa ii instalez windowsul, spre uimirea lui hdd inca mergea . Si multe chestii de genul.Eu am davio.. si il am de 5 ani .. hdd mie uzat ( numai are de trait mult ) darin rest placa de baza+ CPU etc. imi merge ff bine inca dupa cativa pumni in el Quote
SticKyWoX Posted December 20, 2012 Report Posted December 20, 2012 La bugetul tau, asta mi se pare o alegere excelenta:Sistem Desktop Serioux Performance V9 cu procesor IntelOri asta, ori ti-l faci pe piese.*Recomand sa ti-l fac pe piese. Stii calitatea fiecarei componenta in parte, si ai si garantie pentru fiecare. Si s-ar putea sa te ajunga mai ieftin. Quote
Rankly Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 De ce nu-ti faci unul din piese? Te ajunge mult mai ieftin, cu un amd fx x4 / x6 . Iar daca cumperi de pe net, nu de pe emag .. ca astia au preturi cu 10-25 % mai mari. Quote
eStev Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 Nu iti lua facut de ei!Daca il iei pe piese o sa ai o configuratie mult mai buna. Quote
CristianRoflmao Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 cel mai bine e sa-ti cumperi pe piese sincer .. iar daca vrei placa video buna ia-ti second nu se merita sa dai bani pe una noua..cumparati piese de pe oktal,pc garage okazi ca is ieftine..da aveti dreptate dell sunt foarte rezistente si eu am un jaf dell si ia pumni la minut si are nici pe dracu are carcasa metalica e grea ca dracu .. Quote
Peleuc Posted December 21, 2012 Author Report Posted December 21, 2012 @christianVreau ceva nou nout nimic second oricat de nou ar fi.aveti si ceva in rate? Quote
studentul Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 daca mai esti interesat...si tu si oricare de aici va dau eu..ce aveti nevoie.seara buna Quote