R3Flux Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Care dintre acestea doua console este mai buna? Luand in considerare : - varietatea de jocuri - modarea - comunitatea - raportul calitatea / pret Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghast Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Eu sunt proprietar de XBOX, nu ma intreba de ce.Pro Xbox:-Kinect-Parca e mai ieftin... parca-Minecraft (nu ma injurati)Contra Xbox:- Trebuie sa platesti abonament de membru gold ca sa poti juca "multiplayer"- Nu poti juca God of War(exclusiv PS3)Pro PS3:- Online joci free- Citeste Blu-Ray!!Contra PS3- Nu are Kinect ci ceva de tinut in mana ca si la Nintendo WiiNush ce sa zic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 (edited) Aghast. as vrea sa aflu mai multe despre acest premium...Trebuie sa platesti lunar pentru a te juca multiplayer?Nu ma omor pentru God Of War. Edited December 22, 2012 by R3Flux Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghast Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Se poate plati lunar, nu stiu pe 12 luni pe undeva intre 50-60 de dolari.Cam asta primeste pe Xbox Live GoldXbox Live - Wikipedia, the free encyclopedia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 Multumesc pentru raspuns, de modare stii ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aghast Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Am preferat sa nu il modez pe al meu, nu stiu de modare mai nimic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laziooo Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 a iesit si ps3 cu senzor de miscare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1337 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Si eu am XBOX 360 cu HDD de 250GB, daca ai HDD cea mai buna modare e RGH-ul, pt utilizatorii experimentati. Cu LT 3.0 trebuie sa-ti cumperi ihas si dvd-uri verbatim. Plus ca nu se mai gasesc ihas-uri cu firmware B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DotA Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Eu am un ps3 de 160gb dupa parerea mea e mai bun ca xboxu' pentru online gaming la unele jocuri grafica superioara si mai sunt mici aspecte. Daca vrei sa iti cumperi , i-ati un ps3 de 60gb dar din cate am inteles nu se mai fabrica , daca il gasesti la mana a2-a , as vrea sa imi iau si eu ca merg jocurile de ps2 si ps1 pe ala cu 60gb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3Flux Posted December 22, 2012 Author Report Share Posted December 22, 2012 Am aflat de pe un forum, legat de modari ca microsoft iti baneaza contul daca folosesti jocuri luate de e internet si nu iti mai poti folosi contul live... E adevarat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine123456 Posted December 22, 2012 Report Share Posted December 22, 2012 Pro XBOX:Grafica mai buna,imi place mult ca e kinecto,adica poti juca cum vrei tu, in aer etc,e mult mai interesant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...