Jump to content

shine123456

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

shine123456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Jet in morti tati de inapt,daca nu ma poti ajuta ce pula mea tot vorbesti?Numa sa va faceti posturi futuva in gura de labagist Ori ma poti ajuta ori nu mai face off topic,date in pula mea de penal.
  2. Nu am luat ban ca "fraierul",si nu ma razbun,desteptu-le domnu kay,imi trebe un cont mai mare,nu vreau sa sparg nimic sunt asa niste contur de ex : Kay_Detox parola ,atat vreau doamne,numa inapti in ziua de azi,sa distruga si sa fure.
  3. O sa cer ceva care este aiurea,poate ma ajuta cineva.. Poate sa intre cineva in data de baze de la siteul asta ? www.ro-roleplay.com,si inca ceva pot sa aflu parola de la rcon password? Imi trebe 2-3 conturi de pe serverul ala,daca stie cineva cum sa il sparga.. IP:93.119.26.246:7777 server samp
  4. Daca vin in spania dupa mine e ok,ii astept cu drag:)).
  5. Mi se pare mie sau nu mai merge nici un site de exemplu:000webhost,sau oricare care e free,dau frumos pun index,config si alea style.css,si cand dau intru in server,dau search logs,nimic.. nu stiu ce are.
  6. Ruleta?Hmm 3 cuvinte mi-am pierdut viata, jucand la ruleta aparate,si nu am castigat decat nervi,si tot timpul agitat,in fine ce sa zic,acum bag odata la nu stiu cat timp cand ies in oras,bag 10-15 lei la un aparat,daca scot ma duc acasa daca nu asta e.
  7. Pro XBOX:Grafica mai buna,imi place mult ca e kinecto,adica poti juca cum vrei tu, in aer etc,e mult mai interesant.
  8. Care are steam de vanzare?Va rog cumpar pm.Sau care are gift,ca si eu am avut si am dat.
  9. Bine vam regasit,n-am mai avut informati, de vreo 2 luni cautam,bine ca ati revenit.
×
×
  • Create New...