FiliBlox Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 (edited) Nustiu in ce masura va fi de folos dar eu ma risc si il postez.Un mini tutorial despre cum ai putea sa gasesti site-uri vulnerabile foarte usor cu google.roTastati in casuta de cautare google site:.br inurl:".php?id=".br semnifica tara unde sa fie gasit site-ul, daca doriti din romania puneti .roDaca considerati ca acest tutorial este mult prea simplu si nu trebuie pus pe rst, il puteti muta la cos ( nu ma deranjeaza ) Edited September 26, 2014 by FiliBlox Quote
hades Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Ideea e ca asa nu gasesti site-uri vulnerabile. Gasesti doar o serie de website-uri care au in hyperlink respectivul "?id=", unde se poate incerca un SQLi sau XSS; Acela fiind cel mai 'vizat' loc pentru atacuri de acest gen. Quote
boogy Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Avec cette simple recherche : http://www.clinics.org.br/article.php?id=%27 Quote
boogy Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 In primul rind, nu am spuc nicaieri ca situl este vulnerabil cu o simpla virgula. Vroiab sa suliniez ca situl este foarte prost programat.Deci posibilitate des vulnerabilitati. Si de ce astepi ca altii sa ma puna la respect ?! Ai nevoie de porte parole ?! Quote
FiliBlox Posted December 24, 2012 Author Report Posted December 24, 2012 Care e problema ? Ca nu i-ti convine la acest tutorial, de i-ti vine scarba daca il recitesti ?Nu ai vrea sa iti dau tutorial, despre cum faci bani cu fileice ? Pentru asa ceva cred ca zici " recitesc tutorialul cu mare placere "Nu mai continui, doar administratorii/moderatori au dreptul sa stearga acest topic. Quote
soricu97 Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 asta o sa-mi fie de folos, multumesc mult Quote
CodeBlack Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 folositor multumesc! chear nu stiam de asta Quote
abraxyss Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Puterea lui google e nelimitata.Hai sa incercam si altceva.site:.br ext:php upload (va trebui sa cautati, dar si rezultatul e pe masura)ext:sql (asta o puteti combina cu ce vreti voi de exemplu intext:"password" ... direct bazele de date)ext:txt inurl:htaccess site:.cevretivoi ext:txt intext:visa (asta sa nu faceti.)I can go on all night Quote
StoNe- Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Nu era mai ok sa faci un „tutorial” despre dorkuri ?i magia google decât s? postezi asta? Quote
yo20063 Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 sincer sa fiu....dork-uri sunt o gramada......dar imaginatia....sa vedeti cate scripturi php cu vulnerabilitate sunt....eu imi compun singur dork-urile, dupa nevoie....si tin sa spun ca cel putin 3 de pe prima pagina a cautarilor au fost vulnerabile. Daca stiti cu ce sa mananca...go ahead..try! Quote
prenumele Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 tradu.ro : Raportare abuz e exemplu bun? Quote