giv Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 (edited) Este o aplicatie GRATUITA pentru completarea diverselor acte auto dezvoltata de colegul nostru xxl.Spre deosebire de celelalte aplicatii comerciale aceasta aplicatie se distribuie 100% gratuit cu conditia sa nu se intervina sub nici o forma asupra ei.Permite completarea si listarea urmatoarelor categorii de acte auto:- Contract auto fara radiere- Contract auto cu radiere- Cere inmatriculare- Cere inmatriculare Transcriere- Fisa inmatriculare Transcriere- Fisa inmatriculare - Cerere radiere- Certificat de radiere- Fisa detinatorului permis- Delegatie ridicare inmatriculare- Delegatie radiere inmatriculare- Declaratie distrugere/pierdere/furt certificat de inmatriculare- Declaratie distrugere/pierdere/furt permis de conducere- Cerere numere de proba- Cerere autorizatii provizorii- Cerere autorizatii provizorii firme- Opis cu diverse acte necesare- Calcul taxa de poluare conform legii 9/2012- Cerere tip restituire taxa autoDownload:Login • Reversing Forum RomâniaVarianta PRO:Login • Reversing Forum România Edited June 29, 2015 by giv 1 Quote
bastanel Posted January 1, 2013 Report Posted January 1, 2013 ON:f util programul .multumimOFF: Nu stiam ce soft foloseau aia de prin targuri ce faceau actele pe loc....acu am sa ma duc cu-n stick sa le fac un update la soft:)) Quote
giv Posted January 1, 2013 Author Report Posted January 1, 2013 E singurul gratuit. Celalalt e aici:Comanda Quote
giv Posted January 11, 2013 Author Report Posted January 11, 2013 Pentru versiune actualizata mergeti la threadul original.Colegul nostru XXL il dezvolta permanent. Quote
deltapro Posted March 8, 2013 Report Posted March 8, 2013 nu pot descarca versiunea GRATUITA (nu pot crea cont) Quote
giv Posted March 11, 2013 Author Report Posted March 11, 2013 Dupa cum ai vazut era o problema la modul cum introduceai parola. Nu respectai criteriile parolei.Apropo.Versiunea curenta este 1.0.6Link catre programare RAR.Link masini furate Politie.Program facturare inclus IceFact ( gratuit ).Altele:Modificari minore la interfata.Update Foxit Reader la versiunea 5.4.5.124.Am aduagat link catre Taxa Timbrul de Mediu 2013 Quote
bubu2005 Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Imi da eroarea asta Unable to execute file in the temporary directory Setup aborted Error 5: Access is denied Quote
giv Posted March 11, 2013 Author Report Posted March 11, 2013 Imi da eroarea asta Unable to execute file in the temporary directory Setup aborted Error 5: Access is deniedLa care versiune te referi.In ultimele posturi au aparut doua versiuni separate.P.S.Hai sa discutam acolo unde sunt si autorii programelor ca sa fie mai usor de discutat.PS2.Mie nu mi-a dat niciodata asa ceva... Quote
wtf Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 mai bine ai scrie cu aceeas culoarea ca backgroundul forumului, macar stii o treaba daca tot ne pui sa ne holbam la gri-ul ala Quote
giv Posted March 16, 2013 Author Report Posted March 16, 2013 Versiunea 1.0.8Ad?ugat posibilitate calcul timbrul de mediu. Quote
testusernet Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 https://www.virustotal.com/en/file/e169c3e96061e48883a8f8666d2b515f78ee45c8ff051b68ffd786f3da874d95/analysis/1363555607/ Quote
giv Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Versiunea 1.1.2+ Adaugat, - Sters, * Schimbat-----------------------------------------------------------+Cerere eliberare duplicat placute de inmatriculareCerere de modificare date in certificat de inmatriculareCerere pentru situatia actuala a autovechiculuiDeclaratie de eliberare duplicat certificat de inmatriculare-------------------------------------------------------------Fisa_detinatorului_permisului_de_conducere_auto model 1 -------------------------------------------------------------*Cerere_pierdere_-_furt_-_distrugere_certificat_inmatriculare------------------------------------------------------------- Quote
ICEBREAKER101010 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 E singurul gratuit. Celalalt e aici:Si asta nu se poate "sparge"?Eu cred ca se poate... Quote
giv Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Si asta nu se poate "sparge"?Eu cred ca se poate...Imi pare rau dar eu nu discut aici despre furt de soft. Quote
ICEBREAKER101010 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Imi pare rau dar eu nu discut aici despre furt de soft.Nu inseamna furt de soft.Ci doar reverse engineering.Ca doar nu fur vreo licenta. Quote
giv Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Pai exact asta inseamna.Ai spus cuvantul "sparge".Asta inseamna soft pirat.Reverse engeneering este ceva "spargerea" altceva. Desi par la fel notiunile sunt distincte.Daca il spargi nu furi licenta ci doar incalci drepturile de autor care exact furt de licenta inseamna. Quote
ICEBREAKER101010 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Pai exact asta inseamna.Ai spus cuvantul "sparge".Asta inseamna soft pirat.Reverse engeneering este ceva "spargerea" altceva. Desi par la fel notiunile sunt distincte.Daca il spargi nu furi licenta ci doar incalci drepturile de autor care exact furt de licenta inseamna.Eu inteleg ce spui dar autorul programului e vinovat.Pentru ca nu si-l protejeaza mai bine si pentru ca in primul rand cere o suma mult prea mare pentru a putea folosi programul cu toate functiile active. Quote
giv Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Tu vrei sa spui ca daca un nebun te injughiaza pe strada tu esti de vina ca nu porti chiloti de tabla.Omul poate sa ceara pe soft cat vrea el.E munca lui.Nu esti obligat sa il cumperi.O sa intelegi cand o sa dezvolti si tu softuri.Hai sa incheiem discutia.E de copii mici. Quote
ICEBREAKER101010 Posted April 15, 2013 Report Posted April 15, 2013 Tu vrei sa spui ca daca un nebun te injughiaza pe strada tu esti de vina ca nu porti chiloti de tabla.Omul poate sa ceara pe soft cat vrea el.E munca lui.Nu esti obligat sa il cumperi.O sa intelegi cand o sa dezvolti si tu softuri.Hai sa incheiem discutia.E de copii mici.Ok.Ai dreptate.Dar sa dea bani cine are de aruncat.Sunt altii care cu banii aia isi platesc chiria ,poate. Quote
giv Posted April 15, 2013 Author Report Posted April 15, 2013 Lasa-l sa ceara cat vrea. Sa vedem cine i-l cumpara. Quote