Jump to content
massakruu

Atasare card PayPal

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am un card Visa Electron de la Banca Transilvania si am vrut atasez la contul de PayPal. Am introdus datele personale si apoi datele cardului si am vazut acolo ca imi ia 1,50 euro ca sa verifice daca cardul este al meu. Dupa ce mi-am facut cont am vazut sus ca scria Status: Unverified si am dat Get verified. Dupa ce dau Get verified apas Continue si imi apare "We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card." Vreau sa stiu daca a inceput deja sa verifice cardul imediat cum am dat Register. Daca nu care ar putea fi problema? Bani pe card am cam 50$. Multumesc.

Posted

Eu unu stiu ca dureaza 1-2 zile dupa ce atasezi cardul. apoi iti iau ei cei 1,5 euro care iti vor aparea pe extrasul de cont. Din acel extras iti trebuie un numar ( de tranzactie cred, sau ceva de genu ) pe care il vei folosi pentru a verifica pe paypal. Cel putin asa era acum ceva timp (1 an si ceva ) cand am activat eu cardul meu.

Posted

Am fost la banca si nu prea am inteles chestia cu restrictia pu**i, Asa ca am pus 500 lei restrictia. Va rog sa-mi explicati care e treaba cu restrictia ca babaciunea aia nici nu stia de PayPal.

Cu cardul s-a rezolvat.