Jump to content
olimpiulucian

Problema hard disk,zgomot metalic.

Recommended Posts

Salut! Mi-am schimbat hardul de curand pentru ca celalalt sa ars dar imi scoate niste zgomote ciudate,caraituri, zgomot metalic la intervale de cateva minute.Nu stiu daca are vreo relevanta dar folosesc Windows 7 iar hardul este Hard Disk Laptop Seagate ST320LT007, 320GB, 7200rpm, 16MB, SATA 2.

Ce pot face ca sa nu se mai auda ?

Mersi mult,bafta!

Link to comment
Share on other sites

^ Ba voi nu faceti decat pagube :))

@olimpiulucian Daca l-ai cumparat de la un magazin specializat, si nu de la alimentara din coltul blocului, suna la departamentul relatii cu clientii si spunele problema. Intreaba daca au mai fost cumparatori cu aceeasi dilema si ce sfaturi ti-ar putea da. Tu mai mult de atat nu ar fi bine sa faci. Ca aia de la garantie te dau inapoi daca observa ceva suspect: vaselina, margarina, alcool, marie, etc...

Link to comment
Share on other sites

Nu da tu nici un capac la hard sau ceva de genu, eventual da-i cu el de la et. 4 ( Glumesc ).

Daca faci vro una din cele spuse, atunci poti chiar sa-l arunci de la et. 10.

Sunt sigur ca hardul este second, iar daca am dreptate iti spun sigur ca sunt magnetii.

Cumpara un hard stricat de aceeai firma chiar daca este mai mic ca capacitate. Desfal cu mare atentie si nu atinge discurile altfel poti iar sa-l arunci de la etaj. Schimbai magnetii cu mare atentie si ai rezolvat problema. Inainte de a cumpara hardul intreaba respectiva persoana daca se alimenteaza totosi si fa-i o proba caci in momentu cand aprinzi PC el da sa invarta iar atunci iti dai seama daca se merita sa-l iei si tine mana pe el cand pornesti PC il simti la mana. Daca nu caraie, cumparal.

Asta daca ai rabdare si sa umblii cu mare atentie.

Spun asta, testata pe PC-ul unui prieten care nu are rabdare si este grabit rugandu-ma pe mine sa-l ajut. Am ras si am fost de aceeasi parere ca si voi cei care cititi acest post, dar a functionat, a avut dreptate !

Edited by badk0d
Link to comment
Share on other sites

LOL.Nu aveam de gand sa dau cu nimic.Chestia cu untura a fost la misto ca mi-a zis sa dau cu ulei sau margarina.Ce naiba..cum sa dai cu margarina:)) Nu oi avea eu prea multa experienta in pc-uri dar nici asa prost nu sunt.Hardul l-am cumparat de pe emag si are garantie,am trimis email sa-i intreb de ce face zgomotul.Astept raspuns de la ei.Oricum,multumesc baietilor care mi-au recomandat sa-l dau cu margarina sau sa-l scot si sa-i dau cateva palme:P.Restul,tot respectul!

Link to comment
Share on other sites

Daca caraie, se duce dracu (se defecteaza).Salveaza tot ce ai important pe el, apoi fa-i diagnoza.Pentru asta, foloseste utilitarul Seatools, de aici:

SeaTools | Seagate

Ruleaza testele, apoi asteapta sa creape.Cand l-a luat dracu... trimite-l in garantie la emag, spune cateva rugaciuni sa ti-l "rezolve" repede, apoi... asteapta sa-ti dea altul.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...