avkhackteam Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 hai sa vedem cine ne suna cu numar ascuns Prima oara intram pe telefonip.ro unde ne facem cont (este free) apoi ne confirmam contul bla bla bla .. primim un mail cu niste setari de la ei ... intram aici http://www.counterpath.com/index.php?menu=Products&smenu=xlite si descarcam x-lite .Dupa ce instalam x-lite pe pc il configuram cu setarile care le-am primit prin mail de la telefonip.ro acum urmeaza sa configuram telefonul mobil trebuie sa redirectionam apelurile cu numar ascuns catre numarul care il primim de la telefonip.ro .Eu la v1075 al meu il setez asa: Setari - Redirectionare apel - Apeluri voce - Active redirectionare "Daca nu este disponibil" La numarul dat de telefonip.ro cu alte cuvinte daca vad ca ma suna un numar ascuns apas tasta NO si il redirectioneaza catre numarul de la telefonip (iti dai seama de asta pt ca iti va suna pc-ul daca ai instalat x-lite si l-ai configurat ) daca vrei ii poti raspunde chiar poti inregistra convorbirea . Acum k sa ii vezi numarul de tel intri pe telefonip.ro te logezi dai pe "Apeluri primite" si ii vei vedea numarul de telefon acolo Succes si sper ca ati inteles ... daca nu postati orice nelamurire aaa era sa uit acum am vzt ca nu merge pe cartela decat pe abonament .... (eu fol abonament)LE: made by me (avkhackteam) daca este sa copiati acest mic tutorial pls puneti creditz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditz6 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Eu stau si ma intreb cat de serioasa o fi chestia asta cu telefonip? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avkhackteam Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 Eu stau si ma intreb cat de serioasa o fi chestia asta cu telefonip?ce aberatie ) hahahaaa in loc sa iti pui intrebarea asta mai bn faceai ce am scris mai sus si iti dadeai seama knd am zis sa ma intrebati orice nelamurire ma refeream sa ma intrebati dupa ce incercati nu asa ca in p***a 8) telefonip nu pt asta e facut in mod normal ... dar cred ca ti-ai dat seama si mere perfect treaba succes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditz6 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Eu ma refeream la faptul cat de serios e telefonip.ro pt ca ma gandeam sa nu fie vreo vrajeala ceva sa-ti copieze numarul si sa-l foloseasca ei. Ca mi se pare chiar prea de tot sa fie si gratis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avkhackteam Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 Eu ma refeream la faptul cat de serios e telefonip.ro pt ca ma gandeam sa nu fie vreo vrajeala ceva sa-ti copieze numarul si sa-l foloseasca ei. Ca mi se pare chiar prea de tot sa fie si gratis.bai nene telefonip.ro e un serviciu de telefonie voip in slbz si ce numar sa iti copieze ? k ei sunt cei care iti da un numar ) . Mai bn dute pe site-ul telefonip si citeste dreaq acolo tot apoi mai documenteaza-te despre voip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 ...dap...mai toti la inceput de drum care ofera VOIP ...iti dau si numar si convorbiri Free...etc. (ex. voipstunt si cei de seama lor)...dupa care se jmecheresc si te pun la plata ...oricum important ii ca daca urmaresti piatza...poti sa ai numar de telefon de oriunde din lume Free si poti sa mai si suni oriunde in lume Free ( la majoritatea ptr. landline si minute limitate)...liste cu astfel de Furnizori sunt peste tot...una dintre ele ii aici: http://www.voip-info.org/wiki/view/Cheapest+ATAs+and+Service...or mai fi si altele...dar trebuie sa fi pe faza atunci cand se lanseaza pe piatza...atunci iti arata si numerele ascunse cum se zicea mai sus...iti da si minute..etc....Bafta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditz6 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Gata oamenilor, hoooo, ca ma omorarati, gata am inteles. Am avut si eu un moment de neincredere si gata, ati sarit pe mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maryusutzu Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Merge chiar e ok Merci :twisted: Acuma problema ar fi ca am un LG 600v ... bineinteles codat de la vodafone, nici macar sa redirectionez nu ma lasa... am incercat cu un alt samsung si e ok... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aditz6 Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 mie nu mi-a mers. Nu vrea x-lite-ul cu dat dreaq sa sune. Setarile le-am bagat bine, chiar imi spune login in sau ceva de genul asta, adica s-a conectat la cont, dar nu vrea sa sune. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
decartier Posted January 2, 2008 Report Share Posted January 2, 2008 merge dar.....pe abonament.. pe cartele aciuciu:(( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myao Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 nu stiu daca mai merge chestia asta am facut ce scrie acolo si nu merge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_starz Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 in primu rand mersi avkhackteam chiar aveam nevoie de asa ceva,si inca mai merge Myao, si decartier merge si pe cartela,cel putin la mine merge fara probleme mersi inca odata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
decartier Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 ce telefon ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi_starz Posted January 4, 2008 Report Share Posted January 4, 2008 sn k300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionel Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 am incercat pe abonament merge pe cartela nu.nu este de la telefon am schimbat cartela de pe cel pe cartela pe cel pe abonament si nu mergenu este de la telefon cine ce si cum a mai facut a mers nu v`a mers pana la urma pe cartela ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BooMLORD Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Mie imi merge si pe cartela si pe abonament ... de la cosmote ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgex_hacker Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÐÒ& Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Imi place! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caracal Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nu imi merge! si chiar ma interesa... adica mi se parea interesant. daca incerc sa sun la 8378 (test) cum scrie pe undeva prin niste instructiuni, nu se intampla nimic. imi da timed out. am sunat la numarul dupa care pot fi apelat, dupa numarul de telefon pe care am facut si contul (abonament cosmote) si frectie. imi arata contorul 01,02,03...plm, dar degeaba nici nu m-a taxat sau ceva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 GG si mie imi merge ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucaro Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 pentru toti zeii PC-urilor....un programel ...ceva...pentru telefon direct nu exista.....ma tot streseaza una cu nr ascuns si as vrea sa-i aflu nr mai simplu.....direct din telmercitot respectu pentru admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 mie imi merge!si am folosit chiar pe cartela mea de cosmote si merge!doar ca cei care mau sunat aveau abonament!sa aiba asta vreo legatura? a incercat cineva pe vodafone,pe cartela? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr3nalin Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Voi sunteti si prosti bah !! pi cum plm sa mearga de pe cartela daca nu aveti $$ pe ea...normal ca va merge de pe abonament......automat cand redirectionezi tel. tau catre un alt numar, cel care te suna te apeleaza pe tine iar tu avand-ul inchis sau respingand apelul automat telefonul tau efectueaza un apel la numarul alocat de telefonip.ro; si din cate stiti nu cred ca operatorii de telefonie (orange, vodafone...etc) ofera apeluri gratuite... Dar era prea greu pt voi sa va dati seama...Hackeri mici ce sunteti..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai.vest Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 cred ca tu habar nu ai ce vorbesti!eu iti spun ca am incercat pe cartela si a mers!si tin sa precizez ca nu aveam credit pe ea asa caaaaaaa........mai invata! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adr3nalin Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 bai baiatule...e logica treaba ca daca redirectionezi catre un alt numar trebuie sa platesti apelul catre respectivul numar. Daca ar fi gratis cum zici tu si-ar redirectiona toata lumea care e plecata pe afara numarul din tara catre numarul din afara (Italia, Spania...etc.). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...